Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Κλέι Τόμσον – τραυματισμός: Προπόνηση με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς μετά από 2,5 χρόνια
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κλέι Τόμσον – τραυματισμός: Προπόνηση με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς μετά από 2,5 χρόνια

Κλέι Τόμσον - τραυματισμός: Επιστροφή στις προπονήσεις με τη φανέλα 77, λόγω της μη υποψηφιότητάς του στους 75 καλύτερους παίκτες στην ιστορία του NBA

Ο Κλέι Τόμσον έχει το ελεύθερο για να ξεκινήσει τις κανονικές προπονήσεις στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, με σκοπό να επιστρέψει στη δράση την περίοδο των Χριστουγέννων. Πλησιάζει η μεγάλη επιστροφή. Ο Κλέι Τόμσον προπονήθηκε για πρώτη φορά με τους Γουόριορς έπειτα από 2.5 χρόνια, αφήνοντας πίσω τους σοβαρούς τραυματισμούς που υπέστη. Θυμίζουμε ότι ο υπαρχηγός των Γουόριορς είχε πάθει ρήξη χιαστού το 2019, στους τελικούς κόντρα στους Ράπτορς. Στη συνέχεια, πριν την έναρξη της σεζόν 2020/21, υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα, χάνοντας ολόκληρη την περσινή σεζόν.

Σε δήλωσε που έκανε μετά την πρώτη προπόνησή του είπε: “Είμαι τόσο ενθουσιασμένος. Και μόνο που τρέχω το γήπεδο και παίζω μπάσκετ, είναι ευλογία κάνει το να έρχομαι και να δουλεύω εύκολο. Το βαρετό κομμάτι είναι πίσω μου”, ενώ πρόσθεσε: “Πλέον πρέπει να βελτιώσω την φυσική μου κατάσταση. Πρέπει να κάνω υπομονή επειδή συχνά υπερβάλλω, αλλά είμαι ευγνώμων που είμαι εδώ.”

Η φανέλα με το νούμερο 77

Να αναφέρουμε ότι αν και το νούμερο της φανέλας του Κλέι Τόμσον είναι το 11, ο παίκτης των Γουόριορς προπονείται, φορώντας το 77, με αφορμή τη μη υποψηφιότητά του στους 75 καλύτερους -έγιναν 76 λόγω ισοψηφίας- παίκτες στην 75χρονη ιστορία του NBA. Τη συγκεκριμένη… πλάκα, την έκαναν στον Τόμπσον οι συμπαίκτες του.

Ένα ρεπορτάζ, νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ανέφερε ότι ο Τόμπσον θα επέστρεφε στο ρόστερ την εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα, αν και ο προπονητής της ομάδας Στιβ Κερ είπε τα εξής: «Δεν έχουμε ημερομηνία-στόχο. Έχουμε μερικές εβδομάδες μπροστά μας που θα συνεχίσουμε να τον ελέγχουμε. Θα συνεχίσει να προπονείται στο 5 επί 5 όσο πιο συχνά γίνεται, ώστε να χτίσει την απαιτούμενη αντοχή. Και πιστεύω ότι μέσα σε λίγες εβδομάδες θα Θα μπορέσουμε επιτέλους να βρούμε μια ημερομηνία-στόχο, αλλά δεν την έχουμε αυτή τη στιγμή».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις