Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Νοεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια κι αξιοπρέπεια: Ποιοι πέφτουν στα πατώματα για να μην τα παρατήσεις
PLUS

Ζώδια κι αξιοπρέπεια: Ποιοι πέφτουν στα πατώματα για να μην τα παρατήσεις

Ζώδια κι αξιοπρέπεια: Αυτά τα τρία ζώδια πέφτουν στα πατώματα για να μην τα παρατήσεις

Το τέλος μιας σχέσης είναι πάντα δύσκολο. Για τον έναν από τους δύο περισσότερο, καθώς ο άλλος ήταν ήδη αποφασισμένος να χωρίσει. Τι γίνεται όμως με αυτόν που δεν μπορεί να δεχτεί ότι το άλλο του μισό τον αφήνει;  Σύμφωνα με το astrology.gr, βάζει στην άκρη τον εγωισμό του και ζητά με κάθε τρόπο στον/στην σύντροφό του/της να μην φύγει. Συγκεκριμένα πρόκειται για τα εξής τρία ζώδια:

Καρκίνος

Ο Καρκίνος, όταν αγαπά, αγαπά με όλο του είναι και δεν έχει ίχνος εγωισμού. Θα μπορούσε να κάνει τα πάντα για να τα ξαναβρεί με το ταίρι του και να μην χωρίσουν. Θα τον έβλεπες εύκολα να παρακαλά, να κλαίει και να σέρνεται στα πόδια του/της πρώην και να ζητά μια ευκαιρία ακόμα. Εκτός του ότι είναι άτομο πάρα πολύ συναισθηματικό και πληγώνεται βαθιά, η μνήμη και η τάση του να νοσταλγεί όμορφες στιγμές του παρελθόντος δεν τον αφήνουν να ξεπεράσει μια κατάσταση. Γι’ αυτό δεν τον ενδιαφέρει πόσο χαμηλά θα πέσει, προκειμένου να αποτρέψει τη διάλυση της σχέσης-ζωής του, ούτε τον νοιάζει, αν θα φανεί ότι κρέμεται από τον άλλον.

Τοξότης

Έχεις σίγουρα στο μυαλό σου για τον Τοξότη μια εικόνα ενός ατόμου που είναι στον… κόσμο του και σιγά μην κάτσει να παρακαλέσει τον/την σύντροφό του να μη φύγει. Και όμως, ο Τοξότης θα έκανε τα πάντα για να αποτρέψει έναν χωρισμό που δεν θέλει. Θα παρακαλούσε, θα σερνόταν στα πατώματα, θα έκανε δώρα, θα έφερνε λουλούδια και θα γινόταν ακόμα και drama queen. Δεν έχει εγωισμό και δεν τον νοιάζει πώς θα φανεί στους άλλους. Ακόμα και όταν ξέρει ότι μια σχέση δεν τραβάει πια, δεν θέλει να την χάσει γιατί δεν του αρέσει να… ξεβολεύεται. Ζητά συγγνώμη, παρακαλάει για επανασύνδεση και μετά από λίγο καιρό ξεχνάει τι έχει συμβεί και φυσικά ξανακάνει τα ίδια λάθη.

Ιχθύς

Ο Ιχθύς θα πάταγε τον εγωισμό του κάτω. Θα σερνόταν στα πατώματα, θα απειλούσε ότι θα… φαρμακωθεί, θα έκλαιγε και θα έκανε ολόκληρα σκηνικά, προκειμένου να μην φύγει το ταίρι του. Τρέμει -ούτως ή άλλως- στην ιδέα της εγκατάλειψης, της μοναξιάς και του δυστυχισμένου τέλους του παραμυθιού, όπου τελικά δεν έζησαν αυτοί καλά κι αυτός καλύτερα. Προκειμένου λοιπόν να τα αποφύγει, θα έκανε τα πάντα. Θα γινόταν χαλί να τον πατήσει ο/η σύντροφός του και θα έταζε λαγούς με πετραχήλια. Θα δεχόταν κάθε απαίτηση για να πετύχει την επανασύνδεση και δε θα τον ένοιαζε, αφού γι’ αυτόν η αγάπη απαιτεί θυσίες.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις