Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη σποτάκι: «Μετά τα γυρίσματα του φιλμ για τις γυναικοκτονίες, υπήρχαν στιγμές που ανατρίχιαζα ολόκληρη»
LIFESTYLE

Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη σποτάκι: «Μετά τα γυρίσματα του φιλμ για τις γυναικοκτονίες, υπήρχαν στιγμές που ανατρίχιαζα ολόκληρη»

Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη σποτάκι: Η ηθοποιός μιλάει για την ταινία μικρού μήκους «Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)» με θέμα τις γυναικοκτονίες, στην οποία πρωταγωνιστεί

Η Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη μίλησε για την ταινία μικρού μήκους με τίτλο «Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό», η οποία κυκλοφόρησε για την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών. Σε αυτό το συγκλονιστικό φιλμ πρωταγωνιστεί μαζί με τον Έκτορα Λιάτσο. Μιλώντας το πρωί της Παρασκευής 26/11 στην κάμερα της «Super Κατερίνα» αναφέρθηκε στην πιο δύσκολη σκηνή αυτής της ταινίας και το μήνυμα που θέλει να περάσει. Επίσης, απάντησε στο αν έχει υπάρξει σε κακοποιητική ή χειριστική σχέση.

«Αυτή η ταινία, η πολύ μικρή ταινία, έγινε με πολύ μεγάλη αγάπη και σεβασμό. Δύσκολο πολύ. Είναι πράγματα που δεν αγγίζονται εύκολα αυτά. Αυτό που είπαμε όλοι είναι ότι έστω και μία γυναίκα να ζητήσει βοήθεια, έχουμε πετύχει τον σκοπό μας.

Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν η τελευταία, αυτή που με ρίχνει από τον γκρεμό. Αυτή ήταν η πιο δύσκολη και πρακτικά και συναισθηματικά, πήγαμε στα άκρα. Η αλήθεια είναι ότι ήμουν λίγο κενή συναισθηματικά. Γιατί αν το άφηνα όλο αυτό το πράγμα να με επηρεάσει και να μπει μέσα μου, δεν θα μπορούσα να παίξω. Με σοκάρει η ιδέα. Όσο κράτησαν τα γυρίσματα, προσπαθούσα να παίρνω απόσταση από αυτό, να μην το σκέφτομαι, να κάνω απλά τη δουλειά μου. Όταν τελείωσε όλο αυτό, με τα μηνύματα που έλαβα, υπήρχαν στιγμές που ανατρίχιαζα ολόκληρη, δεν μπορώ να το διανοηθώ» εξομολογήθηκε η Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις