Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια γάμος 2022: Οι τυχεροί του αστρολογικού χάρτη που θα παντρευτούν το νέο έτος
PLUS

Ζώδια γάμος 2022: Οι τυχεροί του αστρολογικού χάρτη που θα παντρευτούν το νέο έτος

Ζώδια γάμος 2022: Μεγάλες στιγμές αναμένεται να ζήσουν μέσα στο 2022 τα παρακάτω 3 ζώδια.

Μεγάλες στιγμές αναμένεται να ζήσουν μέσα στο 2022 τα παρακάτω 3 ζώδια. Και αυτό γιατί είναι πολύ πιθανό να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας (ή του Δημαρχείου) με τον/την αγαπημένο/η τους.

Η νέα χρονιά τους επιφυλάσσει καλές ειδήσεις και ευχάριστες στιγμές. Γι’ αυτό αν ανήκεις σε ένα από τα παρακάτω τρία ζώδια, ίσως θα έπρεπε να ξεκινήσεις να ψάχνεις για… νυφικό ή κουστούμι, μιας και η χρονιά που έρχεται μπορεί να σε «ζευγαρώσει» για πάντα!

ΖΥΓΟΣ

Μπορεί τα πράγματα να μην πήγαιναν και τόσο καλά για σένα το τελευταίο διάστημα, όμως αυτό φαίνεται πως αλλάζει μέσα στο 2022. Την χρονιά που έρχεται, κυρίως από τις 10/5 και μετά αρκετοί από τους Ζυγούς θα κάνουν μια καινούργια σχέση ή θα επισημοποιήσουν αυτή που ήδη έχουν. Όσοι είναι σε σταθερή σχέση, θα σκεφτούν τον γάμο και αυτή μάλιστα είναι μια πολύ καλή χρονιά για να γίνουν ακόμα και γονείς!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σίγουρα το 2022 θα είναι για σένα μια χρονιά με πολύ συναίσθημα. Ο ρομαντισμός θα κυριαρχεί και θα σε κατευθύνει στο να βρεις το άλλο σου μισό (αν ακόμα δεν τον έχεις βρει). Κάποιοι/ες από το ζώδιό σου θα γνωρίσουν τον έρωτα της ζωής τους και δεν είναι καθόλου απίθανο να τον… παντρευτούν κιόλας. Αν σου γίνει πρόταση γάμου ή συμβίωσης, καλό θα ήταν να πεις το «ναι», γιατί με τον Δία στον 7ο οίκο σου μέχρι τις 10 Μαΐου, αυτή η χρονιά σε ευνοεί πολύ σε αυτό τον τομέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το 2022 είναι μια καλή χρονιά για τους Αιγόκερους για να επισημοποιήσουν την σχέση τους. Με το νέο έτος, θα πρέπει να δείξουν περισσότερη προσοχή στο ταίρι τους και να «δέσουν» την σχέση τους, καθώς η νέα χρονιά είναι ευνοϊκή για εκείνους. Όσοι είναι μόνες ψυχές, είναι πολύ πιθανό να βρουν τον έρωτα από εκεί που δεν το περιμένουν. Μπορεί ένα πρόσωπο που θα εμφανιστεί ξαφνικά και πάλι στη ζωή τους ή ένα καινούργιο να είναι αυτό που περίμεναν τόσο καιρό. Άλλωστε ο Δίας… το λέει ξεκάθαρα ότι φέτος θα “ανοίξουν σπιτικό”!

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις