Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μητσοτάκης Ιωάννινα: Στην ώρα τους οι εκλογές – Αιχμές για το «αυριανός πρωθυπουργός» στον Τσίπρα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης Ιωάννινα: Στην ώρα τους οι εκλογές – Αιχμές για το «αυριανός πρωθυπουργός» στον Τσίπρα

Μητσοτάκης Ιωάννινα:«Σε αντίθεση με κάποιους που εμφανίζονται ως αυριανοί πρωθυπουργοί, εμείς λέμε ότι είμαστε πρωθυπουργοί όσο μας εμπιστεύεται ο ελληνικός λαός"

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκαθάρισε για ακόμη μία φορά την Παρασκευή ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετούς θητείας της κυβέρνησης, ενώ σχολίασε με τρόπο δηκτικό το σύνθημα «να’ τος ο πρωθυπουργός», με το οποίο είχε γίνει δεκτός, ένα εικοσιτετράωρο νωρίτερα στην Λάρισα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας. Κατά την επίσκεψή του στα γραφεία της ΔΕΕΠ Ιωαννίνων και απαντώντας στην πρόβλεψη της πρόεδρου της ΔΕΕΠ Λένα Σταμάτη ότι θα είναι πρωθυπουργός και την επόμενη τετραετία, ο κ. Μητσοτάκης απάντησε σε σκωπτικό τόνο: «Σε αντίθεση με κάποιους που εμφανίζονται ως αυριανοί πρωθυπουργοί, εμείς λέμε ότι είμαστε πρωθυπουργοί όσο μας εμπιστεύεται ο ελληνικός λαός. Εργαζόμαστε για να συνεχίσουμε να έχουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών».

Απευθυνόμενος στα στελέχη της ΔΕΕΠ Ιωαννίνων ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ τόνισε, αναφερόμενος στο επικείμενο συνέδριο του κόμματος: «Κάναμε ένα ακόμα βήμα για το ψηφιακό κόμμα, όμως το ψηφιακό κόμμα δεν υποκαθιστά τις κομματικές οργανώσεις», ενώ αναφερόμενος στις προκλήσεις της τρέχουσας συγκυρίας σημείωσε ότι «βρισκόμαστε στο μισό της τετραετίας, οι εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους, όμως αυτό δεν μπορεί να γίνει αιτία εφησυχασμού, καθώς στόχος μας είναι να τρέξουμε με ταχύτητα σε ένα μέλλον που δεν μπορεί να μας περιμένει».

Στα γραφεία της ΔΕΕΠ τον κ. Μητσοτάκη συνόδευσαν ο πρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Ιωαννίνων κ. Τασούλας, ο Βουλευτής Ιωαννίνων κ. Αμυράς, η Βουλευτής Ιωαννίνων κ. Κεφαλά, και ο Βουλευτής Άρτας κ. Στύλιος, ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Πέτσας, ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Αυγενάκης, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ κ. Στεργίου, ο Γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ κ. Κονταδάκης, ο Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος κ. Γαϊτάνης, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κ. Μαρινάκης και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ιωαννίνων κ. Καλαϊτζίδης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις