Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ – Άρης επεισόδια: Η στιγμή της εισβολής των οπαδών
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ – Άρης επεισόδια: Η στιγμή της εισβολής των οπαδών

ΠΑΟΚ - Άρης επεισόδια: Στο 90'+2 του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, οι οπαδοί των γηπεδούχων έκαναν... έφοδο στον αγωνιστικό χώρο και ο αγώνας διακόπηκε.

Διεκόπη προσωρινά στο 92ο λεπτό το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Αρη στην Τούμπα, με τους φίλους των γηπεδούχων να πετούν φωτοβολίδες και καπνογόνα στον αγωνιστικό χώρο. Ολα ξεκίνησαν όταν δύο πυρσοί από την κερκίδα εκτοξεύθηκαν στον αγωνιστικό χώρο. Δευτερόλεπτα αργότερα υπήρξε εισβολή οπαδών του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο, με τους παίκτες του Άρη να κατευθύνονται αμέσως προς τα αποδυτήρια, ενώ δυνάμεις των ΜΑΤ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και παρατάχθηκαν μπροστά από τη Θύρα 4, έχοντας μάλιστα και συγκρούσεις με οπαδούς. Από αυτές υπήρξαν έπειτα τέσσερις συλλήψεις.

Λίγο μετά, ακούστηκαν δεκάδες κροτίδες από το γήπεδο. Όπως φαίνεται και από την τηλεόραση, η περιοχή του Αλέξανδρου Πασχαλάκη είχε γεμίσει αντικείμενα. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ, από την άλλη, περίμεναν μερικά λεπτά και παρακολουθούσαν τα γεγονότα, ωστόσο ο διαιτητής τους έδωσε εντολή να πάνε στα αποδυτήρια.

Το σκορ στο λεπτό που συνέβησαν όλα αυτά ήταν 0-1 με τον Αρη να έχει το προβάδισμα με γκολ του Μαντσίνι από το πρώτο μέρος. Αφού το γήπεδο άδειασε εντελώς, οι διαιτητές έδωσαν εντολή να συνεχιστεί το παιχνίδι για τα λιγοστά λεπτά που απέμειναν. Τελικός νικητής ο Άρης, με σκορ 1-0.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις