Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Η φωτογραφία του Καρυπίδη στην Τούμπα και η αφιέρωση στον κόσμο του Άρη
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η φωτογραφία του Καρυπίδη στην Τούμπα και η αφιέρωση στον κόσμο του Άρη

Θεόδωρος Καρυπίδης: Δείτε τι έγραψε κάτω από την ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Άρης έφυγε νικητής από την Τούμπα και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης πανηγύρισε με μία φώτο που ανέβασε από τον πάγκο της ομάδας του μέσα από το γήπεδο. Στο μήνυμά του έγραψε: «Τελικά είχατε δίκιο. Η ιστορία έγραψε.11 χρόνια ήταν πολλά. Τα καλύτερα έρχονται. Η νίκη αυτή είναι αφιερωμένη στον κόσμο μας που τόσο πληγώσαμε το προηγούμενο Σάββατο».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση του προέδορυ της ΠΑΕ Άρης στο Instagram:

Το χρονικό 

Υπενθυμίζεται ότι ο αγώνας ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ διεκόπη στο 92ο λεπτό με τους φίλους των γηπεδούχων να πετούν φωτοβολίδες και καπνογόνα στον αγωνιστικό χώρο. Όλα ξεκίνησαν όταν δύο πυρσοί από την κερκίδα εκτοξεύθηκαν στον αγωνιστικό χώρο. Δευτερόλεπτα αργότερα υπήρξε εισβολή οπαδών του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο, με τους παίκτες του Άρη να κατευθύνονται αμέσως προς τα αποδυτήρια, ενώ δυνάμεις των ΜΑΤ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και παρατάχθηκαν μπροστά από τη Θύρα 4, έχοντας μάλιστα και συγκρούσεις με οπαδούς. Από αυτές υπήρξαν έπειτα τέσσερις συλλήψεις.

Λίγο μετά, ακούστηκαν δεκάδες κροτίδες από το γήπεδο. Όπως φαίνεται και από την τηλεόραση, η περιοχή του Αλέξανδρου Πασχαλάκη είχε γεμίσει αντικείμενα. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ, από την άλλη, περίμεναν μερικά λεπτά και παρακολουθούσαν τα γεγονότα, ωστόσο ο διαιτητής τους έδωσε εντολή να πάνε στα αποδυτήρια. Το σκορ στο λεπτό που συνέβησαν όλα αυτά ήταν 0-1 με τον Άρη να έχει το προβάδισμα με γκολ του Μαντσίνι από το πρώτο μέρος. Αφού το γήπεδο άδειασε εντελώς, οι διαιτητές έδωσαν εντολή να συνεχιστεί το παιχνίδι για τα λιγοστά λεπτά που απέμειναν. Τελικός νικητής ο Άρης, με σκορ 1-0.

Δείτε ακόμη
Εικόνες αμερικάνικου καζίνου σε διαμέρισμα στης Μυκήνες – Συνελήφθησαν 23 άτομα
Εγκατάλειψη μωρού έξω από το Αρχαιολογικό Μουσείο: Βίντεο ντοκουμέντο με τον άνδρα που αφήνει το καροτσάκι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις