Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Υποψήφιος για το καλύτερο γκολ της χρονιάς στα βραβεία της FIFA o Παυλίδης!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Υποψήφιος για το καλύτερο γκολ της χρονιάς στα βραβεία της FIFA o Παυλίδης!

Βαγγέλης Παυλίδης: Θα έχει αντιπάλους όπως ο Έρικ Λαμέλα, ο Ριγιάντ Μαχρέζ και ο Πάτρικ Σικ.

Το γκολ του Βαγγέλη Παυλίδη στο παιχνίδι της Βίλεμ με τη Φορτούνα Σιτάρντ είναι υποψήφιο για το βραβείο «Πούσκας» που απονέμει η FIFA! Το συγκεκριμένο γκολ είχε σημειωθεί όταν ο Παυλίδης φορούσε τη φανέλα της Βίλεμ. Ο Έλληνας διεθνής που πλέον αγωνίζεται στην Άλκμααρ, με ατομική ενέργεια είχε ταλαιπωρήσει κάθε αντίπαλο που προσπάθησε να τον σταματήσει από πλευράς Φορτούνα Σίταρντ. Και φυσικά έκανε και το τσιμπηματάκι για το τελείωμα ώστε να σκοράρει με ιδιαίτερο στυλ κάνοντας την μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα των αντιπάλων. Μετά την επιτυχία αυτή διεκδικεί το καλύτερο γκολ για το 2021.

Μάλιστα, για εκείνο το γκολ είχε μιλήσει είχε δηλώσει: «Μου έλεγαν ότι είναι το γκολ της χρονιάς και ότι μοιάζει με του Ζλάταν». Μαζί του στις υποψηφιότητες είναι το μαγικό γκολ του Πάτρικ Σικ στο Euro, με τη λόμπα από το κέντρο σε ματς της Τσεχίας με την Σκωτία, το ανάποδο ψαλίδι του Ταρεμί για την Πόρτο κόντρα στην Τσέλσι, η ραμπόνα του Λαμέλα απέναντι στην Άρσεναλ και ένα τέρμα του Μαχρέζ με την εθνική ομάδα της Αλγερίας.

https://twitter.com/FIFAcom/status/1465313308643405826?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1465313308643405826%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.sdna.gr%2Fpodosfairo%2F905733_ypopsifios-gia-kalytero-gkol-tis-hronias-sta-brabeia-tis-fifa-o-paylidis-vid

Δείτε ακόμη
Βίντεο ντοκουμέντο με τον Toquel πριν το άγριο ξύλο σε κλαμπ της Πάτρας – Τι λέει για το επεισόδιο
Απαγωγή Μαρκέλλας: Η 34χρονη είχε κακοποιήσει και την ίδια της τη μητέρα – Νέα στοιχεία φρίκης
Θεσσαλονίκη: Παρέμβαση εισαγγελέα για τη μίζα των 3.500€ για ένα κρεβάτι ΜΕΘ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις