Τουρκία σαμπάνιες: Στο κοινό, Άραβες, Ρώσοι και Αζέροι ολιγάρχες
Μπορεί η τουρκική λίρα να έχει πάρει την κατηφόρα, αλλά τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ στην Τουρκία ασχολούνται με την τελευταία καυτή εμφάνιση, της δημοφιλούς τραγουδίστριας Χουλιά Αβσάρ. Η Αβσάρ εμφανίστηκε στη σκηνή γνωστού καζίνο, μετά από απουσία τριών χρόνων, φορώντας μια κατάμαυρη τουαλέτα με βαθύ ντεκολτέ και ανοιχτή πλάτη. Η εμφάνισή της τράβηξε τα φλάς των φωτογράφων και τα επιφωνήματα των θαυμαστών της που κατέκλεισαν την αίθουσα, ανάμεσά τους Άραβες, Ρωσοι και Αζέροι ολιγάρχες σύμφωνα με την Hurriyet.
https://twitter.com/thehrame/status/1465016799913783300
https://twitter.com/HaberComSosyal/status/1465180232642662400
Συνολικά 200 μπουκάλια σαμπάνιας, ανοίχτηκαν για χάρη της Αβσάρ, που σ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς, ευχαριστούσε από τη σκηνή τους θαυμαστές της για τη μεγάλη τους αγάπη στο πρόσωπό της. «Δεν έχω συνηθίσει να με υποδέχονται μ’ αυτόν τον τρόπο. Πρώτη φορά δέχομαι τόσα πολλά μπουκάλια σαμπάνιας στη σκηνή» δήλωσε. Η ίδια ερμήνευσε γνωστές επιτυχίες της και άλλα κλασικά τραγούδια του τουρκικού ρεπερτορίου. To καυτό φόρεμα της γνωστής τραγουδίστριας, φέρει την υπογραφή της γνωστής σχεδιάστριας μόδας Μελίχ Γιαζγκάν. Η 58χρονη Χουλιά Αβσάρ, εκτός από τραγουδίστρια είναι ηθοποιός, επιχειρηματίας και πρώην κάτοχος τίτλων διαγωνισμών ομορφιάς. Το κοινό την απόλαυσε ως Σαφιγιέ Σουλτάνα στη σειρά «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής».
Τουρκία: Οργή λαού και στην Άγκυρα για τον πληθωρισμό – 17 συλλήψεις
Με δεκάδες συλλήψεις απάντησε η αστυνομία στις διαδηλώσεις που έγιναν την Κυριακή για την οικονομική κρίση. Σύμφωνα με ανεξάρτητα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, οι συλλήψεις αυτή τη φορά έφτασαν τις 17 και αφορούν και ένα δημοσιογράφο ο οποίος κάλυπτε τα γεγονότα. Η αστυνομία αντέδρασε όταν το πλήθος επιχείρησε να διασπάσει αστυνομικό κλοιό και να συνεχίσει την πορεία του.
Οι διαδηλώσεις, υπό το γενικό τίτλο “δεν μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα” γίνονται σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον υψηλό πληθωρισμό ο οποίος περιορίζει ολοένα και περισσότερο το λαϊκό εισόδημα. Λόγω της κρίσης της λίρας, ο πληθωρισμός “τρέχει” αυτή τη στιγμή στην Τουρκία με ρυθμούς που ξεπερνούν το 20%.