Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Διονύσης Αλέρτας – γιος: Ανέβασε την πρώτη φωτό του νεογέννητου παιδιού του
LIFESTYLE

Διονύσης Αλέρτας – γιος: Ανέβασε την πρώτη φωτό του νεογέννητου παιδιού του

Διονύσης Αλέρτας - γιος: «Είμαστε παραδοσιακοί. Ο θρησκευτικός γάμος λέμε πως θα γίνει μαζί με τη βάφτιση».

Ο γνωστός pastry chef και η κούκλα σύντροφός του, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας αφού ο γιος τους ήρθε στον κόσμο και τους πλημμύρισε με χαρά και ευτυχία. Ο Διονύσης Αλέρτας μάλιστα ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την πρώτη φωτογραφία του γιου του κι πανευτυχής έγραψε στη λεζάντα:

«Και κάπως έτσι αλλάζει η ζωή σου… 29/11/21….13:50 μ.μ», με τους επώνυμους και μη φίλους να στέλνουν τις πιο θερμές ευχές τους. Η είδηση ότι ο γνωστός pastry chef πρόκειται να γίνει μπαμπάς είχε γίνει γνωστή τον περασμένο Ιούνιο μέσα από την εκπομπή Το Πρωινό με το ζευγάρι να δείχνει πραγματικά ευτυχισμένο. Ο γιος τους θα πάρει το όνομα Παναγιώτης, όπως λένε και τον πατέρα του ζαχαροπλάστη.

Τι είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή του

«Πρόταση γάμου δεν έγινε. Απλά κάναμε πολιτικό γάμο επειδή περιμένουμε παιδάκι σε λίγο καιρό. Θα έρθει στον κόσμο σε τρεις εβδομάδες. Θα τον βγάλουμε Παναγιώτη, από τον πατέρα μου. Είμαστε παραδοσιακοί. Ο θρησκευτικός γάμος λέμε πως θα γίνει μαζί με τη βάφτιση. Μετά τον γάμο δεν χόρεψα. Μέχρι την τελευταία στιγμή δεν πίστευα ότι παντρευόμαστε. Ήταν κάτι που έγινε τυπικά για το μωρό. Και μετά θα γίνει το θρησκευτικό πιο σωστά και οργανωμένα. Εγώ σήμερα ψώνισα ρούχα για τον γάμο», είχε πει ο ίδιος μιλώντας για τον γάμο τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις