Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαλέσκου εκπομπή – σήμερα: Η έμμεση ανακοίνωση της παρουσιάστριας – Τι αλλαγή έρχεται στο “Love It”
LIFESTYLE

Μαλέσκου εκπομπή – σήμερα: Η έμμεση ανακοίνωση της παρουσιάστριας – Τι αλλαγή έρχεται στο “Love It”

Μαλέσκου εκπομπή - σήμερα: Μέσα από μια ευχή της, η παρουσιάστρια επιβεβαίωσε εμμέσως ότι η διάρκεια της εκπομπής θα μεγαλώσει.

Η Ιωάννα Μαλέσκου επιβεβαίωσε εμμέσως το ρεπορτάζ του Γιώργου Σκρομπόλα στο Mega Καλημέρα, το πρωί της Δευτέρας 29 Νοεμβρίου. Δηλαδή, η παρουσιάστρια, στο κλείσιμο του “Love it”, της εκπομπής που παρουσιάζει, υπονόησε με τον τρόπο της ότι από τη νέα χρονιά η εκπομπή θα μεγαλώσει σε διάρκεια.

Η Ιωάννα Μαλέσκου είπε χαρακτηριστικά: «Πέρασα πολύ όμορφα γιατί ξεκίνησε η εβδομάδα με χαμόγελα, ξεκίνησε με όλα αυτά που θέλουμε να έχουμε κι όλα αυτά που θέλετε να έχουμε στη ζωή μας. Θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας γι’ αύριο στις 11.30. Κι εύχομαι ο νέος χρόνος να φέρει μεγάλη διάρκεια σε ό,τι αγαπάμε, σε ό,τι μας κάνει να λέμε Love it. Σε όλα τα επίπεδα… Και να μας βρίσκει καλά με αυτούς που αγαπάμε…».

Φεύγει η Μπαρμπαρίγου έρχεται η Μαλέσκου;

Οι αλλαγές στην πρωινή ζώνη του ΣΚΑΪ, οι οποίες αφορούν κυρίως την εκπομπή της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου που παρουσιάζεται πριν την εκπομπή της Μαλέσκου. Συγκεκριμένα, πριν τις γιορτές η εκπομπή της chef ολοκληρώνει τον κύκλο των 90 επεισοδίων που ήταν η αρχική συμφωνία. Στο ΣΚΑΪ δεν υπάρχει η διάθεση για ανανέωση και ως εκ τούτου θα πέσουν οι τίτλοι τέλους. Η θέση της θα καλυφθεί εκ των έσω, αφού έχει ληφθεί η απόφαση να μεγαλώσει σε διάρκεια η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου.

Τι σημαίνει στην πράξη αυτό; Ότι το Love It θα ξεκινά κανονικά στις 11:30 αλλά θα τελειώνει πριν το δελτίο ειδήσεων, στις 14:00, με τη συνολική διάρκεια της εκπομπής να φτάνει σχεδόν τις 2,5 ώρες! Τώρα όσον αφορά την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, στο ΣΚΑΪ θέλουν να την κρατήσουν στο δυναμικό τους, σε ένα διαφορετικό project. Αξίζει να αναφερθεί πως για τη chef έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και άλλα κανάλια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις