Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μιχάλης Ζαμπίδης ληστεία: Το βίντεο με τους δράστες που τράβηξε η σύντροφός του
LIFESTYLE

Μιχάλης Ζαμπίδης ληστεία: Το βίντεο με τους δράστες που τράβηξε η σύντροφός του

Μιχάλης Ζαμπίδης ληστεία: Ο Μιχάλης Ζαμπίδης μίλησε στο «Happy Day» για την περιπέρεια που βίωσε με ληστές που εισέβαλαν στο σπίτι του

Πριν μια εβδομάδα ακριβώς, ο Μιχάλης Ζαμπίδης έκανε.. τσακωτούς δύο ανήλικους κλέφτες, ο οποίοι προσπάθησαν να εισβάλουν στο εσωτερικό του σπιτιού του, ακριβώς την ώρα που ο παγκόσμιος πρωταθλητής του kick boxing επέστρεφε σε αυτό. Το πρωί της Δευτέρας, ο Μιχάλης Ζαμπίδης έδειξε στην εκπομπή «Happy Day» στον Alpha το βίντεο που τράβηξε η σύντροφός του, τη στιγμή που οι επίδοξοι διαρρήκτες πήδαγαν έξω από το σπίτι του.

«Όταν είδα τον έναν να πηδάει, σκέφτηκα μήπως έπεσε καμιά μπάλα στο σπίτι. Δεν σκέφτηκα ότι θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο. Το περίεργο ήταν ότι ήταν 17:30 το απόγευμα, γυρνούσα σπίτι. Ήταν το σωστό timing.

Μόλις έφτασα είδα κάποιον να πηδάει από το σπίτι μου προς τα έξω. Τον ρώτησα τι γίνεται και μου είπε βγάζω φωτογραφίες. Του λέω για το Instagram ή για να κλέψεις; Του λέω μη τρέχεις γιατί και θα σε προλάβω και θα σε χτυπήσω. Εκεί λέει εντάξει εντάξει. Φώναξε τον συνεργό του, ήρθαν κοντά, είχαμε μια κουβέντα. Πήραμε την αστυνομία» σχολίασε ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις