Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Παναγιώταρου – Βαρθακούρης J2US: Η ανάρτηση “καρφί” για την Ψυχαράκη
LIFESTYLE

Παναγιώταρου – Βαρθακούρης J2US: Η ανάρτηση “καρφί” για την Ψυχαράκη

Παναγιώταρου - Βαρθακούρης J2US: «Δουλεύεις χωρίς μούτρα, χωρίς γκρίνιες, χωρίς παράπονα, χωρίς μίρλα», δήλωσε ο Χάρης Βαρθακούρης

Στο live του Σαββάτου τα ζευγάρια διαφοροποιήθηκαν και έκαναν ντουέτα με άλλους παρτενέρ, που όπως φάνηκε ορισμένοι συνδυασμοί ήταν εκρηκτικοί. Ο Χάρης Βαρθακούρης έγινε ζευγάρι επί σκηνής με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και εντυπωσίασαν την κριτική επιτροπή με το act τους καταφέρνοντας να φτάσουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Μάλιστα, λίγο αργότερα ο Χάρης Βαρθακούρης με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ευχαρίστησε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για την συνεργασία τους, ενώ άφησε και κάποιες αιχμές για την Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

«Μ’ενα σμπάρο πολλά τρυγόνια. Και ξένο τραγούδι είπαμε, έκανα και πρώτες, και δεύτερες και τρίτες, χάρηκα όλη την προετοιμασία και τις προβες και… συγκεντρώσαμε την υψηλότερη βαθμολογία στην ιστορία του @j2us_gr , συμπληρώνοντας 350 βαθμούς, παίρνοντας 20 από τη Βίκυ, 30 από το Σταμάτη, 100 από τη Δέσποινα και 200 από τη Μαρία, όπως μπορείτε να δείτε και στο βιντεάκι! Σ’ευχαριστώ πολύ @alexandra__panagiotarou . Είσαι κυρία, καταπληκτική συνεργάτης, χωρίς μούτρα, χωρίς γκρίνιες, χωρίς παράπονα, χωρίς μίρλα, ευγενέστατη ΜΕ ΟΛΟΥΣ, μέσα στο χαμόγελο και τη θετική ενέργεια. Όπως λέει, συμπτωματικά ο τίτλος, I had the time of my life! Δεν θα αναφερθώ καν στο ότι είπες το κομμάτι μας καταπληκτικά. Αυτό είναι δευτερεύον. Αν κερδίσεις, θα είσαι άξια νικήτρια. Καλή επιτυχία στη συνέχεια», έγραψε χαρακτηριστικά ο Χάρης Βαρθακούρης.

Aπό την πλευρά της η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου του απάντησε: «Με συγκινούν τα λόγια σου Χαρούλη μου όπως και τα λόγια που ακούσαμε χθες από τους κριτές!!! Σου το έχω ξανά πει , είσαι υπέροχος άνθρωπος, τόσο γλυκός και ευγενικός, απλός και χωρίς έπαρση για όλο αυτό που είσαι και για το τεράστιο ταλέντο σου! Τιμή μου που συνεργάστηκα μαζί σου . Σ ευχαριστώ πολύ για την φανταστική εβδομάδα που περάσαμε!!! “I had the time of my life”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις