Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Κιμ Καρντάσιαν – Κάνιε Γουέστ: Ο ράπερ θέλει πίσω την διάσημη τηλεπερσόνα
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κιμ Καρντάσιαν – Κάνιε Γουέστ: Ο ράπερ θέλει πίσω την διάσημη τηλεπερσόνα

Κιμ Καρντάσιαν - Κάνιε Γουέστ: Ο ράπερ έφτασε σε σημείο να στέλνει μηνύματα στην πρώην σύζυγό του με τη μορφή story στον λογαριασμό του στο Instagram.

Παρά την πληθώρα φωτογραφιών και βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει με την Kim Kardashian και τον νέο της σύντροφο, Pete Davidson, ο Ye (πρώην Kanye) φαίνεται πως δε θέλει να πάρει απόφαση τον χωρισμό του από την Αμερικανίδα τηλεπερσόνα.  Από την άλλη πλευρά, φαίνεται ότι το νέο hot ζευγάρι της showbiz δε νοιάζεται καθόλου που οι paparazzi τους βλέπουν και ακολουθούν το κάθε τους βήμα, γεγονός που υποδηλώνει ότι είναι τόσο καλά μαζί που είναι έτοιμοι για τη δημοσιοποίηση της σχέσης τους.

Πριν μερικές ημέρες, μάλιστα, ο ράπερ έφτασε σε σημείο να στέλνει μηνύματα στην Kim με τη μορφή story στον λογαριασμό του στο Instagram. Αξέχαστο έμεινε το tag της Kim σε repost ενός κειμένου του TMZ με τίτλο «Ο Kanye West λέει ότι ο Θεός θα τους ενώσει ξανά με την Kim» και μία φωτογραφία τους να φιλιούνται, κάνοντας σαφείς τις διαθέσεις του για επανασύνδεση. Ποια είναι, όμως, η αντίδραση της Kardashian μπροστά σε όλα αυτά;

 

Πώς νιώθει η Kim για την πιθανότητα επανασύνδεσης με Ye

Αποκλειστικές πληροφορίες του Hollywood Life αναφέρουν πως η Kim δεν έχει καμία πρόθεση για επανασύνδεση και όσες προσπάθειες κάνει ο Ye δείχνουν να πέφτουν στο κενό. «Να είστε σίγουροι, η Kim δεν επιστρέφει στον Kanye. Η Kim δεν έχει δώσει την παραμικρή ένδειξη ότι θέλει να τα ξαναβρούν. Η Kim ήδη έχει πει στον Kanye ότι ο γάμος τους έχει τελειώσει μήνες πριν κάνει αίτηση διαζυγίου», λέει στο Μέσο η πηγή.

Οι σχέσεις μεταξύ της Kim και του Ye, πάντως, σύμφωνα με κάθε μαρτυρία είναι πολύ καλές. Έχουν λύσει όλα όσα σχετίζονται με τα παιδιά και την περιουσία τους και δεν υπάρχουν έριδες. Απλώς, η μία πλευρά δε σκέφτεται καθόλου την επανασύνδεση. «Η Kim και ο Kanye χώρισαν φιλικά τα περισσότερα περιουσιακά τους στοιχεία, συμπεριλαμβανομένου και του σπιτιού τους. Ο Kanye ήταν ικανοποιημένος ακόμα και με τη συνεπιμέλεια στην οποία κατέληξαν», λέει η πηγή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις