Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

27

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Στάθης Αγγελόπουλος για εμβόλιο: Προτιμώ να πεθάνω από κορονοϊό
LIFESTYLE

Στάθης Αγγελόπουλος για εμβόλιο: Προτιμώ να πεθάνω από κορονοϊό

Στάθης Αγγελόπουλος για εμβόλιο: Παρά το γεγονός ότι ο Στάθης Αγγελόπουλος νόσησε από κορονοϊό και ταλαιπωρήθηκε πολύ, ξεκαθαρίζει πως δεν σκοπεύει να κάνει το εμβόλιο, αφού ακόμη δεν έχει πειστεί

Στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» μίλησε ο γνωστός τραγουδιστής Στάθης Αγγελόπουλος, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι νόσησε από κορονοϊό και χρειάστηκε να περάσει πολλές μέρες σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Ωστόσο, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά δε σκοπεύει να κάνει το εμβόλιο. «Μπήκα στην κλινική στις 19 Ιουλίου, έμεινα 13 μέρες στη ΜΕΘ πέρασα πάρα πάρα πολύ δύσκολα, ήμουν από τους τυχερούς. Ο κορονοϊός υπάρχει, πρέπει να προσέχουμε, πρέπει να προστατευόμαστε, να κρατάμε τις αποστάσεις, αλλά εγώ είμαι από τους ανθρώπους που δε νομίζω ότι μέχρι τώρα το εμβόλιο αυτό με έχει πείσει να πάω να το κάνω. Με τρομάζει, με φοβίζει.»

Δεν έκρυψε πως συμφωνεί με όσα έχει πει κατά καιρούς ο Γρηγόρης Πετράκος και ο Γιώργος Μουκίδης: «Συμφωνώ απόλυτα με τον Γρηγόρη Πετράκο και με τον Γιώργο Μουκίδη. Εμείς βαφτιζόμαστε αντιεμβολιαστές επειδή δεν κάνουμε το συγκεκριμένο εμβόλιο. Πώς είναι δυνατόν να λεγόμαστε αρνητές και αντιεμβολιαστές; Δεν είμαστε αντιεμβολιαστές, έχουμε κάνει όλα τα προηγούμενα εμβόλια.

Μέχρι τον Φεβρουάριο μπορώ να μπαίνω σε όλα τα μαγαζιά. Μετά δε θα μπορώ να μπαίνω, δεν θα κάνω το εμβόλιο, μπορεί να πάρω τα βουνά, να πάω σε κανένα χωριό να ζήσω μακριά». Κατέληξε δε πως προτιμά να πεθάνει από κορονοϊό παρά να ρισκάρει να πάθει κάτι από πιθανές παρενέργειες του εμβολίου: «Προτιμώ να πεθάνω από τον κορονοϊό παρά να κάνω το εμβόλιο που μπορεί να μου δημιουργήσει μια παρενέργεια και να πεθάνω τώρα. Αύριο αν κάνω το εμβόλιο μπορεί να μου δημιουργήσει μια παρενέργεια και να πεθάνω».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις