Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Στυλιανός – Όλγα GNTM: «Ερωτεύτηκα τα πάντα πάνω της, τώρα είμαι ολόκληρος»
LIFESTYLE

Στυλιανός – Όλγα GNTM: «Ερωτεύτηκα τα πάντα πάνω της, τώρα είμαι ολόκληρος»

Στυλιανός - Όλγα GNTM: Στην παρέα του Breakfast@Star βρέθηκε ο Στυλιανός που αποχώρησε από το χθεσινό επεισόδιο του GNTM.

Ο Στυλιανός ήταν το μοντέλο που αποχώρησε από το χθεσινό επεισόδιο του GNTM. Μάλιστα, λίγο πριν φύγει οριστικά το νεαρό μοντέλο από την Κύπρο επιβεβαίωσε στην κάμερα τον μεγάλο έρωτα που ζει με την Όλγα Ντάλλα. Οι δυο τους αντάλλαξαν ένα τρυφερό φιλί on camera δείχνοντας στο τηλεοπτικό κοινό πόσο ερωτευμένοι είναι! Το πρωί της Τρίτης, ο Στυλιανός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Breakfast @Star και μίλησε για τα συναισθήματά του για την αγαπημένη του, Όλγα.

«Τι να πρωτοπώ για την Όλγα; Ερωτεύτηκα τα πάντα σε εκείνη! Εξωτερική εμφάνιση, χιούμορ, εξυπνάδα. Είναι ένας απίστευτος άνθρωπος. Δεν αγαπώ εύκολα γενικά αλλά στα 29 μου πρώτη φορά γνωρίζω κάποιον σαν την Όλγα. Βρήκα το άλλο μου μισό και τώρα είμαι ολόκληρος.

Όποιος δει πρώτη φορά την Όλγα λέει ωχ… Όταν πρωτομπήκα στο παιχνίδι είπα ότι έχω έρθει μόνο για το modelling, δεν έχει έρωτες και τέτοια. Ποιος θα μου το έλεγε…» εξομολογήθηκε ο Στυλιανός.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις