Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

18

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Εύη Δαέλη – θέατρο: «Ευτυχώς δεν έχω βιώσει εγώ κακοποιητική συμπεριφορά»
LIFESTYLE

Εύη Δαέλη – θέατρο: «Ευτυχώς δεν έχω βιώσει εγώ κακοποιητική συμπεριφορά»

Εύη Δαέλη - θέατρο: Συμμετέχει στην παράσταση «Ανθισμένες Μανόλιες», στην οποία υποδύεται την Ανέλ, ένα κορίτσι που παρασύρεται πολύ εύκολα.

Την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου η Εύη Δαέλη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Love It», με αφορμή την παράσταση «Ανθισμένες Μανόλιες», στην οποία υποδύεται την Ανέλ, ένα κορίτσι που παρασύρεται πολύ εύκολα.

Για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο της υποκριτικής, η Εύη Δαέλη εξομολογήθηκε: «Ευτυχώς δεν έχω βιώσει εγώ κακοποιητική συμπεριφορά, αλλά το έχω δει να συμβαίνει μέσα στη δουλειά. Μπορεί αυτό να μη σημαίνει ότι αφήνει σημάδι πάνω στο σώμα σου, αλλά ακόμη και τα λόγια μπορούν να χτυπήσουν κάποιον πολύ έντονα. Το έχω δει αυτό και πάντα, όταν συμβαίνει μπροστά μου, το σταματάω με κάποιον τρόπο. Προσπαθώ είτε να μιλήσω είτε να πω, αν ο άλλος δεν θέλει να μιλήσει για τον εαυτό του, ότι εμένα με φέρνει σε δύσκολη θέση και θέλω να σταματήσει εδώ».

Τι είπε για το Ευτυχισμένοι Μαζί

Ακόμη, σημείωσε πως αν και δέχεται αρνητικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η ίδια δεν επιτρέπει να την ρίχνουν ψυχολογικά: «Ακούω αρνητικά σχόλια στα social media, όπως “Είσαι ξινή, Είσαι κοντή, Πάχυνες”, αλλά δεν με ακουμπάνε».

Ωστόσο, η όμορφη ηθοποιός λαμβάνει και ωραία μηνύματα. Ένα από αυτά δέχθηκε, όταν θαυμαστής της τής αποκάλυψε, στέλνοντάς της μήνυμα στα social media, πως το «Ευτυχισμένοι Μαζί» και ο ρόλος της στη σειρά τον βοήθησαν να καταπολεμήσει την κατάθλιψη. «Θυμάμαι ένα μήνυμα στα social media από ένα παιδί, στο οποίο έλεγε την περιπέτεια που είχε περάσει με τάσεις αυτοκτονίας, και το “Ευτυχισμένοι Μαζί” και ο δικός μου ρόλος τον βοήθησαν και είδε πως υπάρχει χαρά και ελπίδα στη ζωή».Τέλος, δήλωσε: «Πολλές φορές με εκνευρίζει όταν με λένε Φίφη από το “Ευτυχισμένοι Μαζί”. Από την άλλη, σκέφτομαι πως πάλι καλά που με λένε Φίφη, γιατί δεν θα ήξεραν ούτε πώς με λένε».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις