Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

15

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σάσα Μπάστα Φάρμα: Στο νοσοκομείο η τραγουδίστρια, τι συνέβη
LIFESTYLE

Σάσα Μπάστα Φάρμα: Στο νοσοκομείο η τραγουδίστρια, τι συνέβη

''Πρέπει να με δεις γιατρός'' είπε στην αρχηγό της ομάδας, η Σάσα Μπάστα

Αποχώρηση με το… καλημέρα, παρακολουθήσαμε το βράδυ του Σαββάτου στην πρεμιέρα του ριάλιτι ”Φάρμα”. Η Σάσα Μπάστα αντιμετώπισε ένα πρόβλημα το οποίο την οδήγησε στο νοσοκομείο. Ύστερα την αποχώρηση του παρουσιαστή Σάκη Τανιμανίδη από το αγρόκτημα, η τραγουδίστρια απευθύνθηκε στην αρχηγό Αθανασία Τζουμελέκα λέγοντάς της πως πρέπει να φύγει επειγόντως! ”Αθανασία, πρέπει να φύγω! Δυστυχώς δεν ξέρω αν θα προλάβω τον πρώτο αγώνα και αν θα με αφήσουν να παίξω. Πρέπει να φύγω και να πάω στο νοσοκομείο. Θεωρώ ότι το μάτι μου πρέπει να το δει γιατρός σε νοσοκομείο. Εκνευρίζομαι όμως γιατί δεν θέλω να χάσω τον αγώνα ασυλίας”.

“Το ματάκι μου δεν είναι και πολύ καλά. Έχει κάτι μπροστά, κάτι σαν μπαλάκι με πύον και σήμερα όπως έκανα την κίνηση να του βάλω κρεμούλα, το ανοίγω και βλέπω μια μπάλα μπροστά στο μάτι μου” είπε η Σάσα Μπάστα.

Η Φάρμα: Όσα θα δούμε στο δεύτερο επεισόδιο στον ΑΝΤ1

Μετά το δυναμικό ξεκίνημα της πρεμιέρας, το βράδυ του Σαββάτου (4/12), όπου βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης τόσο στο δυναμικό, όσο και στο γενικό σύνολο, η “Φάρμα” επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 την Κυριακή στις 21:30. Οι 18 νέοι παίκτες του reality του ΑΝΤ1, Αναστασία Γκεργκελεζίου, Αγγελική Ηλιάδη, Κρίστυ Λυκοπούλου, Μαίρη Μηλιαρέση, Σάσα Μπάστα, Μαρία Παπαγεωργίου, Χριστιάνα Σμαραγδή, Αθανασία Τσουμελέκα, Νίκη Χαντσαρίδου, Γρηγόρης Αναστασιάδης, Σταμάτης Γαρδέλης, Νεόφυτος Ηλία, Βασίλης Λέτζος, Μάνος Πανταζής, Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου (Κουτσαβάκης), Δήμος Περπερίδης, Αστρινός Χαραλαμπάκης (Μπαλάσκας), Παναγιώτης Ψωμιάδης ήδη έχουν μοιραστεί τις πρώτες τους στιγμές στο αγρόκτημα, ωστόσο από το πρώτο κιόλας επεισόδιο δεν έλειψαν οι εντάσεις ανάμεσά τους.

Όσα θα δούμε

Το βράδυ της Κυριακής οι παίκτες θα επισκεφθούν για πρώτη φορά τον αχυρώνα, ενώ ο Σάκης Τανιμανίδης τους ενημερώνει για τις αλλαγές στη διαδικασία της ασυλίας, η οποία παίζεται πλέον σε δύο φάσεις: Ομαδικός αγώνας & Quiz.

Με τον αρχηγό να έχει επιλέξει δυο άτομα ταοποία θα ηγηθούν των δυο ομάδων που θα φτιάξουν οι ίδιοι, οι παίκτες καλούνται να δημιουργήσουν δυο ισάξιες ομάδες, ωστόσο οι αποφάσεις για τη στρατηγική σε μια από τις δυο ομάδες θα φέρουν εντάσεις.

Ο Σταμάτης Γαρδέλης δεν διστάζει να εξομολογηθεί πως αισθάνεται παρεξηγημένος από τους υπόλοιπους παίκτες, ενώ ένταση δημιουργείται ανάμεσα στη Μαρία Παπαγεωργίου και την Αγγελική Ηλιάδη, με τη Μαίρη Μηλιαρέση να παρεμβαίνει.

Τέλος, στο δεύτερο επεισόδιο ο αρχηγός της “Φάρμας” καλείται να δώσει την πρώη “μαύρη πέτρα” και να επιλέξει το πρώτο μονομάχο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Η Φάρμα (@farma.greece)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις