Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αργυρός – Καλό Μεσημεράκι: Εισέβαλε στην εκπομπή και δέχτηκε μία μεγάλη αγκαλιά
LIFESTYLE

Αργυρός – Καλό Μεσημεράκι: Εισέβαλε στην εκπομπή και δέχτηκε μία μεγάλη αγκαλιά

Αργυρός - Καλό Μεσημεράκι: Η Βάνια μάλιστα ανέβηκε στο snowmobile που καθόταν ο Κωνσταντίνος και τον έπιασε μία σφιχτή αγκαλιά.

Μία μεγάλη έκπληξη έκανε ο Κωνσταντίνος Αργυρός στον Νίκο Μουτσινά ανήμερα της γιορτής του, καθώς εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής του Καλό μεσημεράκι! Ο τραγουδιστής λοιπόν έκανε πραγματικότητα την επιθυμία του παρουσιαστή -και ακόμα μεγαλύτερη επιθυμία της Βάνιας η οποία τον έχει… ερωτευτεί- και βρέθηκε στο πλατό χωρίς να γνωρίζει ο Μουτσινάς την έκπληξη που του είχε στήσει ο Αργυρός μαζί με τους συνεργάτες του.

Ο Κωνσταντίνος λοιπόν εισέβαλε στην εκπομπή και δέχτηκε μία μεγάλη αγκαλιά από τον Μουτσινά αλλά και αργότερα από τη Βάνια η οποία είναι… τρελή και παλαβή μαζί του. Η Βάνια μάλιστα ανέβηκε στο snowmobile που καθόταν ο Κωνσταντίνος και τον έπιασε μία σφιχτή αγκαλιά, με τον τραγουδιστή να δέχεται με χαρά την οικειότητα που ανέπτυξε ξαφνικά μαζί του εκείνη. Επειδή όμως η Βάνια θέλει να είναι και διακριτική ρώτησε ευθέως τον Κωνσταντίνο αν μπορεί ή θα τους δει καμία κοπέλα του και θα έχει πρόβλημα η ίδια. Τι απάντησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός; Με ένα νεύμα του της έδωσε το ελεύθερο να τον αγκαλιάζει σφιχτά καθώς δεν υπάρχει κάποια εκεί έξω που μπορεί να ζηλέψει!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις