Αργυρός – Καλό Μεσημεράκι: Εισέβαλε στην εκπομπή και δέχτηκε μία μεγάλη αγκαλιά

LIFESTYLE

Αργυρός – Καλό Μεσημεράκι: Εισέβαλε στην εκπομπή και δέχτηκε μία μεγάλη αγκαλιά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ιφιγένεια Αντωνοπούλου

Αργυρός - Καλό Μεσημεράκι: Η Βάνια μάλιστα ανέβηκε στο snowmobile που καθόταν ο Κωνσταντίνος και τον έπιασε μία σφιχτή αγκαλιά.

06.12.2021 | 18:05

Μία μεγάλη έκπληξη έκανε ο Κωνσταντίνος Αργυρός στον Νίκο Μουτσινά ανήμερα της γιορτής του, καθώς εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής του Καλό μεσημεράκι! Ο τραγουδιστής λοιπόν έκανε πραγματικότητα την επιθυμία του παρουσιαστή -και ακόμα μεγαλύτερη επιθυμία της Βάνιας η οποία τον έχει… ερωτευτεί- και βρέθηκε στο πλατό χωρίς να γνωρίζει ο Μουτσινάς την έκπληξη που του είχε στήσει ο Αργυρός μαζί με τους συνεργάτες του.

Ο Κωνσταντίνος λοιπόν εισέβαλε στην εκπομπή και δέχτηκε μία μεγάλη αγκαλιά από τον Μουτσινά αλλά και αργότερα από τη Βάνια η οποία είναι… τρελή και παλαβή μαζί του. Η Βάνια μάλιστα ανέβηκε στο snowmobile που καθόταν ο Κωνσταντίνος και τον έπιασε μία σφιχτή αγκαλιά, με τον τραγουδιστή να δέχεται με χαρά την οικειότητα που ανέπτυξε ξαφνικά μαζί του εκείνη. Επειδή όμως η Βάνια θέλει να είναι και διακριτική ρώτησε ευθέως τον Κωνσταντίνο αν μπορεί ή θα τους δει καμία κοπέλα του και θα έχει πρόβλημα η ίδια. Τι απάντησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός; Με ένα νεύμα του της έδωσε το ελεύθερο να τον αγκαλιάζει σφιχτά καθώς δεν υπάρχει κάποια εκεί έξω που μπορεί να ζηλέψει!

Exit mobile version