Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πιτσούλη – Φιλιππίδης: «Όταν ξέσπασε η ιστορία με τον Πέτρο ήταν κεραυνός εν αιθρία»
LIFESTYLE

Πιτσούλη – Φιλιππίδης: «Όταν ξέσπασε η ιστορία με τον Πέτρο ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Πιτσούλη - Φιλιππίδης: Μίλησε για τις πέντε δεκαετίες γάμου, τους συνάδελφους που την σχολίαζαν πίσω από την πλάτης της, αλλά και για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Άκρως αποκαλυπτική ήταν στη συνέντευξη που παραχώρησε στο «Πάμε Δανάη!» η Πηνελόπη Πιτσούλη. Μίλησε για τις πέντε δεκαετίες γάμου, τους συνάδελφους που την σχολίαζαν πίσω από την πλάτης της, αλλά και για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Έχοντας στην πλάτη της μία καλλιτεχνική πορεία 45 ετών, μετράει μόλις τρεις συναδέλφους που της έκαναν τη ζωή δύσκολη και την κακολογούσαν πίσω από την πλάτη της. Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός, την αποκαλούσαν καθίκι και έγκλημα.

Τι είπε η ηθοποιός για τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Η ιστορία με τον Πέτρο Φιλιππίδη ήταν θλιβερή. Τον συνάντησα πρώτη φορά στο «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», είδα έναν άνθρωπο δοτικό, ευγενικό και συνεπή. Μου έλεγαν ότι θα περάσω των παθών μου τον τάραχο με τον Φιλιππίδη, αλλά επειδή και για μένα έχουν πει πράγματα, σκέφτηκα ότι θα το αντιμετωπίσω», είπε.«Όταν ξέσπασε η ιστορία με τον Πέτρο ήταν κεραυνός εν αιθρία. Σαν να ακούς για τον καλό σου γείτονα ότι σκότωσε τη γυναίκα του. Σκέφτηκα αμέσως «μα έκανε τέτοια τερατουργήματα ο Πέτρος στη ζωή του;». Θλιβερό για τα θύματα, αλλά και για τον θύτη που κατέστρεψε τη ζωή του. Δεν δέχομαι τον όρο ανθρώπινη αδυναμία όταν κάποιος κάνει κακό στον άλλον, γιατί πρόκειται για διαστροφή».

Η σκέψη της Πηνελόπης Πιτσούλη είναι στο γιο του Πέτρου Φιλιππίδη. «Το παιδί του Φιλιππίδη σκέφτηκα. Πως θα βγει αυτό το παιδί στην κοινωνία που έχει ήδη κλειστεί στον εαυτό του; Πως θα είναι ο γιος του Φιλιππίδη, που μέχρι χτες καμάρωνε, και σήμερα ντρέπεται; Όταν έχεις πίσω σου ένα οικογενειακό φορτίο πρέπει να σκέφτεσαι το δημιούργημά σου και ο Πέτρος δεν το σκέφτηκε. Να πληρώσει τώρα την αδυναμία του».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις