Ρολάκια με σοκολάτα και τυρί κρέμα - συνταγή: Από τον Σταύρο Βαρθαλίτη
Αφράτα ρολάκια με σοκολάτα και τυρί κρέμα από τον Σταύρο Βαρθαλίτη! Πάμε να δούμε τη συνταγή;
Υλικά για την ζύμη: 250 γρ. φρέσκο γάλα 3,5%, 150 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη, 75 γρ. βούτυρο, 700 γρ αλεύρι σκληρό, 2 αυγά μέτρια, 12 γρ. μαγιά ξηρή, Εκχύλισμα βανίλιας, Αλεύρι για το άνοιγμα του ζυμαριού.
Υλικά για την γέμιση σοκολάτας: 300 γρ. τυρί κρέμα, 120 γρ. άχνη ζάχαρή, 1 αυγό, 50 γρ. κακάο σε σκόνη, 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας, 30 γρ. γάλα 3.5%, 15 γρ. καφέ εσπρέσο ή φίλτρου, 100 γρ. σταγόνες σοκολάτας κουβερτούρας, 1 πρέζα αλάτι.
Υλικά για γαρνίρισμα: 120 γρ. τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου, 120 γρ. άχνη ζάχαρη, 60 γρ. φρέσκο γάλα 3,5%, 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας.