Παναγιώτης Ρέτσος – Μπάγερ Λεβερκούζεν: Το γκολ κόντρα στην Φερεντσβάρος

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναγιώτης Ρέτσος – Μπάγερ Λεβερκούζεν: Το γκολ κόντρα στην Φερεντσβάρος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ιφιγένεια Αντωνοπούλου

Παναγιώτης Ρέτσος - Μπάγερ Λεβερκούζεν: Ο νεαρός αμυντικός αγωνίστηκε σε ρόλο δεξιού ακραίου οπισθοφύλακα και πραγματοποίησε μια αρκετά καλή εμφάνιση.

10.12.2021 | 15:04

O Παναγιώτης Ρέτσος αγωνίστηκε βασικός και αναντικατάστατος στην αναμέτρηση της αδιάφορης πρωτοπόρου Μπάγερ Λεβερκούζεν με τη Φερεντσβάρος στη Βουδαπέστη για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Ο νεαρός αμυντικός αγωνίστηκε σε ρόλο δεξιού ακραίου οπισθοφύλακα και πραγματοποίησε μια αρκετά καλή εμφάνιση. Ο διεθνής μπακ στο 24ο λεπτό της αναμέτρησης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με εξαιρετικό σκαφτό σουτ, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ του Καρίμ Μπελαράμπι, ο οποίος είχε εμπλοκή στη φάση.

Ποιος είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος

O Παναγιώτης Ρέτσος (Γιοχάνεσμπουργκ, Νότια Αφρική, 9 Αυγούστου 1998) είναι Έλληνας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, που αγωνίζεται ως αμυντικός στην Μπουντεσλίγκα για την Μπάγερ Λεβερκούζεν, καθώς και στην Εθνική Ελλάδας. Από το 2020, αγωνίζεται ως δανεικός στη Λιγκ 1, για τη Σαιντ-Ετιέν. Η μεταγραφή του αντί του τιμήματος των 22 εκατομμυρίων ευρώ τον Αύγουστο του 2017 στην Μπάγερ Λεβερκούζεν από τον Ολυμπιακό Πειραιώς (στον οποίο υπήρξε την ίδια χρονιά ο νεότερος αρχηγός στην ιστορία του συλλόγου)[1] αποτέλεσε την ακριβότερη μεταγραφή τόσο για τον Ολυμπιακό όσο και Έλληνα ποδοσφαιριστή όλων των εποχών

Exit mobile version