Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

15

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Εκλογές ΚΙΝΑΛ β’ γύρος: Η έμμεση στήριξη του Απόστολου Κακλαμάνη στον Ανδρουλάκη – Καρφιά στον Παπανδρέου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές ΚΙΝΑΛ β’ γύρος: Η έμμεση στήριξη του Απόστολου Κακλαμάνη στον Ανδρουλάκη – Καρφιά στον Παπανδρέου

Εκλογές ΚΙΝΑΛ β' γύρος: Όλα όσα αναφέρει σε δήλωσή του το ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ Απόστολος Κακλαμάνης.

Υπέρ της ανανέωσης τάσσεται ο Απόστολος Κακλαμάνης, ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ και πρώην Πρόεδρος της Βουλής. Έτσι, δείχνει εμμέσως πλην σαφώς τη στήριξή του στο Νίκο Ανδρουλάκη. Ο 85χρονος πολιτικός, αναφέρει συγκεκριμένα σε δήλωση που δημοσιοποίησε σήμερα, Παρασκευή, μετά τις ανερμάτιστες παρεμβάσεις Παπανδρέου, οι οποίες παρά λίγο να τινάξουν στον αέρα τις διαδικασίες του β’ γύρου της Κυριακής, τα εξής:

Η 5η Δεκέμβρη 2021 μπορεί να καταγραφεί ως ένας ιστορικός σταθμός στην πορεία της δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης. Βασική προϋπόθεση για αυτό αποτελεί η ανασυγκρότηση και η αποκατάσταση της ενότητάς της στα πλαίσια ενός σύγχρονου κοινοβουλευτικού κόμματος με ξεκάθαρη ιδεολογική και πολιτική ταυτότητα, με δημοκρατική λειτουργία, χωρίς αρχηγισμούς και τα καπετανάτα του παρελθόντος. Το έργο αυτό μόνο μία νέα γενιά στελεχών, με τη συμπαράσταση όλων μας, μπορεί να φέρει αποτελεσματικά εις πέρας. Αυτό επιβάλλουν οι φυσικοί νόμοι της ανανέωσης, προτείνει η πλειοψηφία των 270.000 δημοκρατικών πολιτών της 5ης Δεκέμβρη και ελπίζω να το επιβεβαιώσουμε προσερχόμενοι, όπως οφείλουμε και πάλι, όλοι στις κάλπες μεθαύριο Κυριακή 12 Δεκέμβρη 2021.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις