Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

15

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αλεξανδρούπολη γυναικοκτονία: “Ήταν δίπλα στη γυναίκα του μέχρι που ξεψύχησε”
ΕΛΛΑΔΑ

Αλεξανδρούπολη γυναικοκτονία: “Ήταν δίπλα στη γυναίκα του μέχρι που ξεψύχησε”

Αλεξανδρούπολη: "Ήταν δίπλα στη γυναίκα του μέχρι που ξεψύχησε" - Προκαλεί ο 30χρονος μέσω της δικηγόρου του

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Αλεξανδρούπολης ύστερα από τη δολοφονία της 29χρονης μητέρας τριών παιδιών, από τον σύζυγό της. Ο 30χρονος δράστης υποστηρίζει ότι δε θυμάται πως σκότωσε την σύζυγό τους καθώς ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Σύμφωνα με το mega, o 30χρονος φέρεται να ισχυρίζεται ότι βγήκε το Σάββατο το βράδυ, γύρισε στις 5 τα ξημερώματα της Κυριακής και ο τσακωμός έγινε περίπου στις 10. Αφού τσακώθηκαν έφυγε από το σπίτι και όταν γύρισε το μεσημέρι είδε ένα αιμάτωμα στο κεφάλι της 29χρονης και τη ρώτησε τι συμβαίνει. Εκείνη του είπε πως έπεσε από τις σκάλες. Ωστόσο, η ιατροδικαστική εξέταση απέδειξε πως τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά από αυτά που ισχυρίζεται ο συζυγοκτόνος. Στη συνέχεια ο ίδιος μετέφερε τη 29χρονη γυναίκα και μητέρα των παιδιών του με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης με πολύ σοβαρά τραύματα. Η ίδια δήλωσε ότι τραυματίστηκε μετά από πτώση από σκάλες.

Από τους γιατρούς διαπιστώθηκε πως είχε ρήξη σπλήνας και ήπατος, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε θετική και στον κορονοϊό, κάτι που δεν φαίνεται να γνώριζε όταν πήγε στο νοσοκομείο. Γι’ αυτό και νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ Covid. Η άτυχη γυναίκα έδωσε μάχη να κρατηθεί στη ζωή, οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες, αλλά τελικά κατέληξε το βράδυ της Πέμπτης.

”Ο πελάτης μου θα πει στον ανακριτή ότι χτύπησε την 29χρονη”

Ότι ο 30χρονος θα παραδεχτεί τον ξυλοδαρμό της 29χρονης στον ανακριτή, είπε η δικηγόρος του κατηγορούμενου, Βασιλεία Μαρινάκη. ”Οι μουσουλμάνοι της Αλεξανδρούπολης ζουν σχεδόν όλοι μαζί σε μια συνοικία. Τα σπίτια είναι πολύ κοντά. Μου κάνει εντύπωση που ισχυρίζονται οι γονείς ότι η κοπέλα φοβόταν να πει ότι την κακοποιούσε ο σύζυγός της. Στην περιοχή μια φωνή να βάλει κάποιος, ακούγεται παντού. Ο σύζυγος μου είπε ότι ήταν επιλογή της κοπέλας να μη βλέπει τους γονείς της. Τους είχε διαγράψει τους γονείς της. Εμένα αυτά μου έχουν μεταφερθεί”, είπε η κ. Μαρινάκη.

”Ο ίδιος μου μετέφερε ότι όντως διαπληκτίστηκαν και τη χτύπησε και θα το ομολογήσει τη Δευτέρα στον ανακριτή. Ότι η κοπέλα ζητούσε να πάει στο νοσοκομείο και δεν την άφηνε, ισχύει το αντίθετο. Ο σύζυγος πήρε το ΕΚΑΒ και την έβαλε στο ασθενοφόρο. Δεν πρόκειται να πει το παραμικρό ψέμα, θα αναλάβει τις ευθύνες του και θα υποστεί τις συνέπειες που του αναλογούν”, συνέχισε. ”Το θύμα δεν είχε νοσηλευτεί ξανά. Ο 30χρονος είναι συντετριμμένος, ήταν δίπλα στη γυναίκα του μέχρι που ξεψύχησε. Είναι χάλια”, πρόσθεσε κλείνοντας η κ. Μαρινάκη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις