Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Φονικό Γλυφάδα 51χρονος: Κρίθηκε προφυλακιστέος από ανακρίτρια και εισαγγελέα
ΕΛΛΑΔΑ

Φονικό Γλυφάδα 51χρονος: Κρίθηκε προφυλακιστέος από ανακρίτρια και εισαγγελέα

Φονικό Γλυφάδα 51χρονος: Ο δράστης είχε ομολογήσει από την αρχή το έγκλημα στους αστυνομικούς.

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα ο 51χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του συντρόφου της μητέρας του το πρωί της Πέμπτης στη Γλυφάδα. Μάλιστα, ο 51χρονος άνδρας εμφανίστηκε αμετανόητος ενώπιον της ανακρίτριας. Επιπλέον, σε δήλωσή του προς τους δημοσιογράφους εμφανίστηκε κυνικός και προκλητικός, αναφέροντας: «Λυπάμαι που δεν το έκανα νωρίτερα. Στα 31 μου χρόνια αυτός ο άνθρωπος μου κατέστρεψε τη ζωή».

Υπενθυμίζεται, πως ο δράστης είχε ομολογήσει από την αρχή το έγκλημα στους αστυνομικούς και δήλωνε αποφασισμένος να σκοτώσει τον 66χρονο που ήταν σύντροφος της μητέρας τους για περισσότερο από 20 χρόνια.

Τον θεωρούσε υπεύθυνο που δε συγκαταλεγόταν στην περιουσία της μητέρας του

Ο δράστης θεωρούσε υπεύθυνο τον 66χρονο για το γεγονός ότι είχε μείνει εκτός της περιουσίας της μητέρας του. Τα τελευταία χρόνια ζούσε στη Δανία και είχε επιστρέψει υπό άκρα μυστικότητα στη χώρα μας πριν δύο μήνες. Η ίδια του η μητέρα δήλωσε στους αστυνομικούς πως δεν ήξερε καν ότι ο γιος της επέστρεψε στην Ελλάδα. «Ήμουν αποφασισμένος να τον σκοτώσω. Ήξερα την ώρα που έρχεται στη δουλειά και του είχα στήσει καρτέρι. Με είχαν αφήσει έξω από την περιουσία που είχαμε αποκτήσει» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Δείτε ακόμα:

Θεσσαλονίκη: Η πεθερά σκότωσε τη νύφη με κυνηγετικό όπλο στο ζαχαροπλαστείο

Έφυγε από κορονοϊό η αδελφή του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμά

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις