Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Καταγγελίες – Παναγιωτόπουλος: “Με αυτή την ευκολία με παρενόχλησε – Γιατί δε θα μιλούσα”
ΕΛΛΑΔΑ

Καταγγελίες – Παναγιωτόπουλος: “Με αυτή την ευκολία με παρενόχλησε – Γιατί δε θα μιλούσα”

Καταγγελίες - Παναγιωτόπουλος: Κοπέλα, μέσα από ανάρτησή της στο Facebook, ανέφερε τη γνωριμία τους, όταν ήταν ανήλικη.

Τρίτη καταγγελία στο φως της δημοσιότητας κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου μέσω ανάρτηση κοπέλας στο Facebook της. Υπενθυμίζεται πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κατηγορείται και για δημοσίευση ερωτικών στιγμών με πρώην σύντροφό του, χωρίς τη συγκατάθεσή της. Μάλιστα, ο ίδιος είναι εκτός των εκπομπών «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο» από χθες, Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου, από όταν έγινε γνωστή η πρώτη καταγγελία.

Επίσης, θυμίζουμε πως έχει προηγηθεί ήδη μια δεύτερη καταγγελία από την τραγουδίστρια Chrysa. Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια περιέγραψε τη γνωριμία της με το Στάθη Παναγιωτόπουλο σε ένα beach bar, όταν εκείνη ήταν ακόμη ανήλικη. Μάλιστα, προέβη σε σοβαρές καταγγελίες εναντίον του πρώην συμπαρουσιαστή του «Ράδιο Αρβύλα».

Η τρίτη καταγγελία

Τώρα, μια ακόμα κοπέλα κατήγγειλε το Στάθη Παναγιωτόπουλο με ανάρτησή της στο Facebook και ανέφερε τη γνωριμία τους το 2010, όταν η ίδια ήταν ανήλικη και συγκεκριμένα 15 ετών. Ειδικότερα, η κοπέλα έγραψε πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος την προσκάλεσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Imagine», όταν είχε εκπομπή, καθώς η ανήλικη – τότε – κοπέλα, ήταν μεγάλη θαυμάστρια τόσο του ίδιου όσο και του σταθμού γενικότερα.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις