Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

15

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Νέα Υόρκη γυναικοκτονία: Ο Έλληνας ομογενής σκότωσε την πρώην του και την έβαλε στη ντουλάπα
ΚΟΣΜΟΣ

Νέα Υόρκη γυναικοκτονία: Ο Έλληνας ομογενής σκότωσε την πρώην του και την έβαλε στη ντουλάπα

Νέα Υόρκη γυναικοκτονία: Ο ομογενής αμέσως μετά το φρικτό έγκλημα στη Νέα Υόρκη προσπάθησε να παραπλανήσει τις Αρχές μιλώντας για δήθεν ληστεία.

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις για τον ομογενή στη Νέα Υόρκη που σκότωσε την πρώην σύντροφό του. Η υπόθεση ξυπνά μνήμες της φρικτής δολοφονίας στα Γλυκά Νερά, αφού ο δράστης μετά το έγκλημα, είχε σκηνοθετήσει το φονικό. Όπως μεταδίδει το Mega και η εκπομπή “Live News”, ο δράστης χτύπησε την αδικοχαμένη Μίντι στο κεφάλι με ένα σφυρί και της κατάφερε πολλαπλές μαχαιριές στον κορμό και το λαιμό. Στη συνέχεια τη μαχαίρωσε με ένα σπαθί 116 εκατοστών στην περιοχή των γλουτών και με ένα κατσαβίδι στο στήθος. Νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος την τοποθέτησε μέσα στη ντουλάπα. Στη συνέχεια προσπάθησε να παραπλανήσει τις Αρχές. “Έπαθα καρδιακή προσβολή, χρειάζομαι ιατρική βοήθεια τώρα” υποστήριξε. Ο ομογενής ήταν γνωστός στις Αρχές, καθώς είχε συλληφθεί 7 φορές με κατηγορίες σχετικές με εξαρτησιογόνες ουσίες και οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ αλλά ποτέ για ενδοοικογενειακή βία.

“Κάποιος με έβαλε να σκοτώσω την πρώην κοπέλα μου”

Λίγο αργότερα, οι γείτονες έχουν κατέβει από τα σπίτια τους και περαστικοί παρακολουθούν εμβρόντητοι τον ωρυόμενο ομογενή μέσα από το περιπολικό όχημα όπου κρατείται. Χτυπά με μανία το τζάμι και τελικά το σπάει, προσπαθεί να βγει από το περιπολικό και φωνάζει: “Το όνομά μου είναι Πίτερ Οικονόμου και κάποιος με έβαλε να σκοτώσω την πρώην κοπέλα μου”. Έκπληκτοι οι γείτονές του ακούνε αυτά που λέει. “Κάποιος με έκανε να σκοτώσω την πρώην κοπέλα μου” προσθέτει ο δράστης. “Είναι τρομακτικό. Λυπάμαι τόσο πολύ για την κοπέλα και την οικογένειά της. Δεν μπορούσα να σκεφτώ οτι κάτι τέτοιο θα γινόταν στη γειτονιά μας. Γιατί να τη σκοτώσει; Είναι λυπηρό” ανέφερε γείτονας.

Την ίδια ώρα, με ένα βίντεο από παλιές τους φωτογραφίες και αναμνήσεις φίλοι και συγγενείς αποχαιρετούν την άτυχη Μίντι. “Δεν το πιστεύω αυτό που έχει συμβεί ένα μέρος της καρδιάς μου θα είναι για πάντα ραγισμένο. Από τον παιδικό σταθμό μου έλεγες οτι θα ήσουν πάντα εκεί και ήσουν. Δεν έπρεπε να γίνει αυτό” ανέφερε η παιδική φίλη της Μίντι, Χέδερ Μοντερόσο. Όπως περιγράφουν φίλοι και συνεργάτες της, της αφαίρεσε τη ζωή ο εφηβικός της έρωτας. “Ο τύπος που τη σκότωσε ήταν ο εφηβικός της έρωτας. Ζούσαν μαζί και μετά εκείνη έφυγε από το σπίτι και μετά μου έστειλε ένα μήνυμα: “Προσπαθώ να είμαι σε εγρήγορση με τον πρώην μου από τον οποίο έφυγα μακριά”” υπογράμμισε ο Μίτσελ Φρέντερικ. Οι συγγενείς της αδυνατούν να καταλάβουν τι έχει συμβεί στο ζωηρό και χαμογελαστό κορίτσι τους. “Η καρδιά μου πάει να σπάσει. Η οικογένειά μου κι εγώ δεν θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε ποτέ αυτόν τον εφιάλτη” σημείωσε η θεία του θύματος Ντέμπορα Λέβιν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις