Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

28

Σεπτεμβρίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Νότης Χριστοδούλου instagram: Η ανάρτηση-απάντηση για τη συμμετοχή του στο Survivor
LIFESTYLE

Νότης Χριστοδούλου instagram: Η ανάρτηση-απάντηση για τη συμμετοχή του στο Survivor

Νότης Χριστοδούλου instagram: Τα είπε όλα μέσα από μία ανάρτηση.

Ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανέβασε ο Νότης Χριστοδούλου, μέσα από την οποία ξεκαθαρίζει, με αρκετά άμεσο τρόπο, ότι δεν θα συμμετέχει στο παιχνίδι και δεν θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο, γράφοντας: «Άσε μας αγάπη μου που θα τρέχω στις ζούγκλες. Δεν πάω πουθενά. Τα φιλιά μου». Υπενθυμίζεται πως ο Νότης Χριστοδούλου ήταν ένα από τα ονόματα, που είχαν ακουστεί από την αρχή ότι θα συμμετέχουν στη φετινή σεζόν του Survivor, με την ομάδα των Διάσημων.

Τον γνωρίσαμε πριν από πολλά χρόνια, μέσα από τον πρώτο κύκλο του Fame Story, όπου κατάφερε να είναι ένας από τους φιναλίστ του μεγάλου τελικού και τελικά να κερδίσει το μουσικό ριάλιτι. Ο Νότης Χριστοδούλου είχε σημειώσει πολύ μεγάλη επιτυχία στο τραγούδι, ειδικά στο ξεκίνημά του και ο κόσμος ακόμα και σήμερα, ακούει τα τραγούδια του και διασκεδάζει. Όσον αφορά το κομμάτι του Survivor, το ριάλιτι επιβίωσης, είναι πλέον επίσημο ότι επιστρέφει στις οθόνες των τηλεθεατών την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2021.

Ποιοι θα συμμετέχουν στο Survivor

Πολλά είναι τα ονόματα που έχουν ακουστεί και πολλοί και εκείνοι που έχουν επιβεβαιώσει ότι θα συμμετέχουν, ανάμεσά τους και εκείνο του τραγουδιστή Νότη Χριστοδούλου, ο οποίος και δεν είχε τοποθετηθεί καθόλου μέχρι πρότινος για το συγκεκριμένο θέμα. Πριν από λίγες ώρες, έκανε την ανατροπή και ξεκαθάρισε τη θέση του, για το αν τελικά θα είναι ένας από τους διασήμους, του φετινού κύκλου για το ριάλιτι επιβίωσης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις