Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Super League: Μια σύντομη ανασκόπηση του 2021
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Super League: Μια σύντομη ανασκόπηση του 2021

Super League: Ο πρωτος γύρος στο φετινό πρωτάθλημα εχει τελειώσει και ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε πρωταθλητής χειμώνα. Μάλιστα είναι μέχρι και σήμερα αήττητος.

Σε λίγες ημέρες το 2021 παραδίδει την σκυτάλη στο 2022, με την ελπίδα ότι θα ειναι καλύτερο και ο ύπουλος και φονιάς κορονοϊός θα περάσει στα… αζήτητα. Τα γήπεδα θα γεμίσουν και η ζωντάνια θα ξαναγυρίσει. Θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα και θα ξαναπάρουμε την ζωή στα χέρια μας. Σήμερα, κάνοντας τον απολογισμό του 2021 για το ελληνικό ποδόσφαιρο, θα θυμηθούμε το λουκέτο που μπήκε λογω κορονοϊού στα γήπεδα. Θα αναφερθούμε στο 46ο πρωτάθλημα που κατέκτησε ο Ολυμπιακός. Στον ΠΑΟΚ και την επιστροφή του Λουτσέσκου στη τεχνική ηγεσία. Στην κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ, του «Αρένα ΟΠΑΠ». Στον Παναθηναϊκό που προσπάθησε πολύ για να βρει τα πατήματά του. Στον Άρη που τιμωρήθηκε με -6 βαθμούς απο το νέο πρωτάθλημα. Στον υποβιβασμό του ιστορικού Πανιωνίου, που ακόμη και τώρα δεν μπορεί να βρει το δρόμο του. Και στη μάχη που έδωσε ο Παναιτωλικός για την σωτηρία του, με αντίπαλο την Ξάνθη.

Γιώργος Κοντονής

γράφει ο Γιώργος Κοντονής

Ο πρωτος γύρος στο φετινό πρωτάθλημα εχει τελειώσει και ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε πρωταθλητής χειμώνα. Μάλιστα είναι μέχρι και σήμερα αήττητος. Η ΑΕΚ με…αλλαγή προπονητή εκανε ενα νέο ξεκίνημα, αλλά σκόνταψε στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, αφου έχασε στο ΟΑΚΑ με 3-2, ενώ στη συνέχεια δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τα εμπόδια που με βάση το μπατζετ θεωρούνταν αλλα δεν ηταν εύκολα. Ο ΠΑΟΚ με τρεις συνεχόμενες ήττες, με Ατρόμητο, με Άρη και με Ιωνικό έκανε ανασύνταξη δυνάμεων και πέρασε στην…αντεπίθεση. Ο Παναθηναϊκός με δυο πρόσωπα, ενα εντός και διαφορετικό εκτός έδρας, έχει σημειώσει σπουδαίες επιτυχίες. Το ίδιο και ο Άρης που κάλυψε γρήγορα την διαφορά των -6 βαθμών και ελπίζει τώρα να δικαιωθεί στο Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο και να του επιστραφούν οι εξι βαθμοί. Η έκπληξη του πρωταθλήματος είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα, που βαδίζει απο επιτυχία σε επιτυχία. Ενώ μάχη γίνεται στις τελευταίες θέσεις ιδιαίτερα με τον Παναιτωλικό, την Λαμία, τον Ατρόμητο Περιστερίου και τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις