Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM 4 τελικός: Ποιο μοντέλο προκρίνεται μέχρι τώρα
LIFESTYLE

GNTM 4 τελικός: Ποιο μοντέλο προκρίνεται μέχρι τώρα

GNTM 4 τελικός: Δείτε πώς διαμορφώθηκε η αρχική κατάταξη του τελικού μετά από δύο απαιτητικές δοκιμασίες.

Το πρώτο μέρος του μεγάλου τελικού του GNTM 4 προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης. Οι τρεις μεγάλοι φιναλίστ είναι η Κυβέλη, η Όλγα και ο Κωνσταντίνος και κλήθηκαν στην αρχή να φωτογραφηθούν σε ένα καφέ-μπαρ με γαλλικό άρωμα και σκηνικό που θύμιζε Audrey Hepburn στην θρυλική ταινία «Breakfast at Tiffany’s». Στη δεύτερη δοκιμασία συνεργάστηκαν με επαγγελματίες μοντέλα και έπρεπε να φλερτάρουν με ένα από αυτά, ποζάροντας στον φακό του Δημήτρη Σκουλού.

Μετά την ολοκλήρωση των δοκιμασιών τα μοντέλα βρέθηκαν στο πλατό και στάθηκαν απέναντι από τον Δημήτρη Σκουλό, την Ζενεβιέβ Μαζαρί, την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και τον Άγγελο Μπράτη για να κρίνουν τις φωτογραφίες τους. Οι κριτές αφού είδαν τις φωτογραφίες, στη συνέχεια τις βαθμολόγησαν.

Η κατάταξη μέχρι τώρα

Έτσι λοιπόν, με την βαθμολογία των κριτών η κατάταξη του Α’ μέρους του τελικού διαμορφώθηκε ως εξής: Κυβέλη 74 βαθμούς, Κωνσταντίνος 70 βαθμούς και Όλγα 69 βαθμούς. Σύμφωνα λοιπόν με τη βαθμολογία η Κυβέλη είναι εκείνη που βρίσκεται πιο κοντά στη νίκη. Σημειώνεται πως ο μεγάλος τελικός του GNTM 4 θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις