Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Στάθης Παναγιωτόπουλος γάμος: Παντρεμένος ο πρώην συνεργάτης των Ράδιο Αρβύλα
LIFESTYLE

Στάθης Παναγιωτόπουλος γάμος: Παντρεμένος ο πρώην συνεργάτης των Ράδιο Αρβύλα

Στάθης Παναγιωτόπουλος γάμος: Εντοπίστηκε σε γνωστό εστιατόριο στην Περαία Θεσσαλονίκης με τη σύζυγό του Μαριλένα Μπάμπου τη στιγμή του σάλου.

Σε γνωστό εστιατόριο στην Περαία Θεσσαλονίκης με τη…σύζυγό του εντοπίστηκε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος το μεσημέρι της Τρίτης 14 Δεκεμβρίου σύμφωνα με το T-live. Την ίδια ώρα σε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς και στο διαδίκτυο γινόταν χαμός με το ζήτημα της διαπόμπευσης της πρώην συντρόφου του σε «ροζ» ιστοσελίδες. Από τους ανθρώπους του εστιατορίου “Ο Ανέστης” δεν παραδέχτηκε κανείς ότι τον είδε. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στις 15.00 της Τρίτης 14ης Δεκεμβρίου και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος πλήρωσε με πιστωτική κάρτα.

Υπενθυμίζεται πως έχουν προκύψει καταιγιστικές αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, τον πρώην συνεργάτη των Ράδιο Αρβύλα. Μετά τον σάλο για τη διαρροή βίντεο και εικόνων από προσωπικές στιγμές με πρώην σύντροφό του σε σελίδες πορνογραφικού χαρακτήρα, το τέλος του από ακόμα μία επαγγελματική στέγη, τη δημόσια απολογία των Κανάκη, Σερβετά και Κιούση, στο φως της δημοσιότητας έρχεται ακόμα μία αποκάλυψη βόμβα.

Ο άγνωστος γάμος

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παντρεύτηκε πριν από 1,5 περίπου μήνα, χωρίς να το γνωρίζει κανείς. Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε η Μαριλένα Μπάμπου, την 1η Νοεμβρίου, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μαζί με τη σύζυγό του παντρεύτηκαν στην Αλόννησο. Στον κρυφό πολιτικό γάμο που τελέστηκε από τον δήμαρχο του νησιού, υπήρχαν δύο μάρτυρες, πολύ στενούς φίλους του ζευγαριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος γνώρισε τη σύζυγό του, το περασμένο καλοκαίρι όταν εκείνη πήγε να δουλέψει σεζόν στο μαγαζί που διατηρεί ο παρουσιαστής στην Αλόννησο. Μάλιστα, η κοπέλα και πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου που διαπομπεύτηκε, αποκάλυψε πως είχε συναντήσει τη σύζυγο του παρουσιαστή και της είχε εξομολογηθεί τον Γολγοθά της, ενώ γείτονες του Στάθη Παναγιωτόπουλου μίλησαν μετά τις σοκαριστικές αποκαλύψεις.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις