Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Θάνος Δημητρίου – GNTM: «Αν έκρυβα την καταγωγή μου, θα μου έλεγαν “γιατί το κρύβεις;”»
LIFESTYLE

Θάνος Δημητρίου – GNTM: «Αν έκρυβα την καταγωγή μου, θα μου έλεγαν “γιατί το κρύβεις;”»

Θάνος Δημητρίου - GNTM: Καλεσμένος σε εκπομπή μίλησε για τον τελικό, τις σχέσεις του με τα παιδιά που πέρασαν από τον διαγωνισμό, ενώ επίσης έριξε τα καρφιά του για την Κυβέλη.

Λίγο πριν το μεγάλο τελικό του GNTM ο πρώην παίκτης του διαγωνισμού, Θάνος Δημητρίου έκανε ορισμένες δηλώσεις για τις εξελίξεις μέσα στο σπίτι. Καλεσμένος στην εκπομπή Love It μίλησε για τον τελικό, τις σχέσεις του με τα παιδιά που πέρασαν από τον διαγωνισμό, αλλά δε δίστασε επίσης να ρίξει τα καρφιά του εναντίον της Κυβέλης. «Το τόσο μεγάλο τουπέ από την Κυβέλη μέσα δεν το καταλαβαίναμε. Οκ η κοπέλα φαινόταν ότι έχει έναν τύπο, είχε έναν χαρακτήρα. Μέσα δεν το καταλάβαμε τόσο και τόσο. Σαν θεατής όμως, το εισέπραξα πολύ», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον εαυτό του και για τα πράγματα που μετάνιωσε που έκανε μέσα στο GNTΜ. «Δεν μετάνιωσα που συμμετείχα. Τώρα που το έχω περάσει και το έχω βιώσει όλο αυτό, λέω δύσκολα θα ξαναπήγαινα, όμως τώρα ξέρω πώς λειτουργεί το παιχνίδι. Το είδα σαν πρόκληση. Ήρθα πολλές φορές σε σημείο να σιχαθώ τον εαυτό μου. Σιχάθηκα τον εαυτό μου, όταν έβλεπα ότι τσακωνόμουν για τα πιάτα. Ήμουν too much».

Θάνος Δημητρίου – GNTM: Μιλά για την καταγωγή του

Τέλος, μίλησε για την τσιγγάνικη καταγωγή του και τα δύσκολα παιδικά χρόνια που βίωσε, αφού δεχόταν bullying από τους συμμαθητές του. «H μητέρα μου από μικρός που ήμουν, με έβαζε κάτω και μου μιλούσε. Οπότε, όλα αυτά τα μαθήματα βγαίνουν στην πορεία ενός ανθρώπου. Αν έκρυβα την καταγωγή μου, θα μου έλεγαν “γιατί το κρύβεις;” οι τσιγγάνοι, ενώ αν δεν το έκρυβα και το πουλούσα θα μου έλεγαν διάφορα άλλα. Οπότε, ίσα βάρκα, ίσα νερά, τόσο όσο. Μέχρι τα 15 πέρασα μια φάση που υπήρχαν στιγμές που έλεγα πρέπει να το πω, δεν πρέπει; Με έβλεπαν διαφορετικά. Στο σχολείο ας πούμε, τα παιδάκια δεν με καλούσαν στα πάρτι, όταν μάθαιναν ότι είμαι τσιγγάνος. Μπορεί να είναι η προκατάληψη που είχαν οι γονείς», εξομολογήθηκε ο Θάνος Δημητρίου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις