Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

28

Σεπτεμβρίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor 2022 – μαχητές: Η μεγάλη αλλαγή στα συμβόλαια των παικτών
LIFESTYLE

Survivor 2022 – μαχητές: Η μεγάλη αλλαγή στα συμβόλαια των παικτών

Survivor 2022 - μαχητές: Οι παίκτες δεσμεύονται για όλη την -οκτάμηνη- διάρκεια του παιχνιδιού και δεν μπορούν να αποχωρήσουν παρά μόνο για λόγους υγείας.

Το φετινό «Survivor 2022» θα έχει σημαντικές διαφορές από το περσινό. Τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στις δεσμεύσεις των παικτών και δη των Μαχητών. Σύμφωνα με πληροφορίες της δημοσιογράφου Έλενας Πολυκάρπου που μετέδωσε η εκπομπή «Super Κατερίνα», τα συμβόλαια που υπογράφουν οι παίκτες φέτος αποκλείουν το ενδεχόμενο οικειοθελούς αποχώρησης. Οι παίκτες δεσμεύονται για όλη την -οκτάμηνη- διάρκεια του παιχνιδιού και δεν μπορούν να αποχωρήσουν παρά μόνο για λόγους υγείας.

Δεν θα δούμε δηλαδή φαινόμενα του τύπου «δεν αντέχω», «δεν είμαι καλά ψυχολογικά», «μου έλειψαν τα παιδιά μου», «η γυναίκα μου» κ.λπ. Επίσης, δεν θα μπορεί κανείς να πιέζει για να φύγει κάποιος συμπαίκτης του από το παιχνίδι, με την απειλή ότι θα αποχωρήσει. Οι περσινές αποχωρήσεις και οι διεκδικήσεις των παικτών για αυξήσεις μετά από το πέρας του εξαμήνου που ορίζονταν από τα περσινά συμβόλαια ήταν η αιτία για να σφίξουν τα λουριά από την εταιρεία παραγωγής η οποία δεν θέλει να βρεθεί ξανά προ απροόπτων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις