Ανδρουλάκης: Αρνητική κριτική στον προϋπολογισμό

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: Αρνητική κριτική στον προϋπολογισμό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Ανδρουλάκης: Μίλησε και πάλι για υπεύθυνη αντιπολίτευση, για «μάχη θέσεων και όχι δημαγωγίας» και κατέθεσε εναλλακτικές προτάσεις για ασφαλιστικές εισφορές και ΕΣΥ.

18.12.2021 | 13:11

Σε εφ’ όλης της ύλης κριτική στον προϋπολογισμό του 2022 προχώρησε ο πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης μιλώντας στην κοινοβουλευτική του ομάδα, την ώρα που στην Ολομέλεια της Βουλής κορυφωνόταν η συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών. Με τη μέθοδο αυτή πρόκειται να πολιτευτεί ο κ. Ανδρουλάκης, για όλο το διάστημα που θα είναι εκτός Βουλής, μιας και προς το παρόν έχει την ιδιότητα του ευρωβουλευτή. Όπως είναι γνωστό, στην Ολομέλεια θα τον εκπροσωπεί ο βουλευτής Ηλείας Μιχάλης Κατρίνης.

Ο κ. Ανδρουλάκης περιέγραψε με μελανά χρώματα την κατάσταση της οικονομίας, κάνοντας χαρακτηριστικά λόγο για «μισθούς Βαλκανίων και κόστος ζωής δυτικής Ευρώπης». Ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ/ ΚΙΝΑΛ κατέθεσε εναλλακτικές προτάσεις, ζητώντας αντί της μείωσης φόρου στα κέρδη και στα μερίσματα, να υπάρξει πρόσθετη μείωση 3 μονάδων στις ασφαλιστικές εισφορές των εργαζομένων, όπως και ενίσχυση του ΕΣΥ. Παράλληλα, επανέλαβε ότι το κόμμα του δεν πρόκειται να γίνει ούτε σωσίβιο, ούτε προσάρτημα κανενός.

Exit mobile version