Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Φωτιά σε πολυκατοικία – Αμερική: Έφηβοι κρεμόντουσαν από τα παράθυρα
ΚΟΣΜΟΣ

Φωτιά σε πολυκατοικία – Αμερική: Έφηβοι κρεμόντουσαν από τα παράθυρα

Φωτιά σε πολυκατοικία - Αμερική: Οι πυροσβέστες  ήρθαν αντιμέτωποι  με μια «προχωρημένης έκτασης πυρκαγιά» στον τέταρτο όροφο.

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και άλλοι επτά τραυματίστηκαν, τρεις εκ των οποίων σοβαρά, έπειτα από πυρκαγιά που ξέσπασε σε πολυκατοικία στο Alphabet City του Μανχάταν στη Νέα Υόρκη, νωρίς το πρωί της Πέμπτης. Οι πυροσβέστες  ήρθαν αντιμέτωποι  με μια «προχωρημένης έκτασης πυρκαγιά» στον τέταρτο όροφο με αρκετούς ανθρώπους παγιδευμένους μέσα στις φλόγες.

Δραματικά πλάνα αποτύπωσαν τη φωτιά να ξεπηδά από τα παράθυρα του κτιρίου, καθώς άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και παιδιά, έμοιαζαν να προσκολλώνται σε σωλήνες έξω από το κτίριο σε μια προσπάθεια να γλιτώσουν. Το γύρο του διαδικτύου κάνουν  οι προσπάθειες δύο εφήβων να κρέμονται από τα παράθυρα του τετάρτου ορόφου, καθώς οι μαύροι καπνοί σκεπάζουν τον όροφο του κτιρίου.

Οι έφηβοι κρατήθηκαν από έναν κίτρινο σωλήνα

Μια 18χρονη σκαρφάλωσε πρώτη, σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, με τους πυροσβέστες να την παρακολουθούν να κρέμεται στο κενό. Δευτερόλεπτα αργότερα, ένας από τους 13χρονος έκανε το ίδιο. Οι έφηβοι κρατήθηκαν από έναν κίτρινο σωλήνα για να απομακρυνθούν από τις φλόγες.

Δείτε ακόμη
Σοκ στην Αλεξανδρούπολη: Σύζυγος, κουνιάδος και πεθερά ξυλοκόπησαν άγρια 18χρονη νύφη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις