Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM 4 – Όλγα Ντάλλα: «Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω τον πρωταθλητισμό, θέλω να αφοσιωθώ στο μόντελινγκ»
LIFESTYLE

GNTM 4 – Όλγα Ντάλλα: «Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω τον πρωταθλητισμό, θέλω να αφοσιωθώ στο μόντελινγκ»

GNTM 4 - Όλγα Ντάλλα: Δείχνει να έχει αποφασίσει να συνεχίσει να ασχολείται ενεργά με το μόντελινγκ, κάτι που σημαίνει ότι μάλλον θα βάλει στην άκρη την ενασχόλησή της με την κολύμβηση.

Η Όλγα Ντάλλα τερμάτισε δεύτερη, σύμφωνα με την ψήφο του κόσμου αλλά και των κριτών στο GNTM 4, χάνοντας τον τίτλο του φετινού GNTM από την Κυβέλη Χατζηευστρατίου. Η Όλγα συγκέντρωσε 162 βαθμούς σε σχέση με την Κυβέλη που κέρδισε τελικά το GNTM με 169 βαθμούς. Το θέμα είναι βέβαια άλλο και συγκεκριμένα η ισοψηφία που φαίνεται να είχαν Κυβέλη και Όλγα στην ψήφο του κοινού. Ουσιαστικά, η ψήφος των κριτών ήταν εκείνη που έκρινε το τελικό αποτέλεσμα ενώ αν μετρούσε μόνο η ψήφος του κόσμου, θα είχαμε και πάλι δύο νικήτριες, όπως το 2019 με την Άννα Μαρία Ηλιάδου και την Κάτια Ταραμπάνκο.

Η Όλγα κατάγεται από Ελλάδα και Γερμανία. Σπουδάζει στα ΤΕΦΑΑ Αθηνών και είναι πρωταθλήτρια κολύμβησης στο ύπτιο με την ομάδα του Ολυμπιακού. Θεωρεί πως ο αθλητισμός της έχει προσφέρει πειθαρχία, αντοχή και στοχοπροσήλωση, εφόδια που θα της φανούν πολύτιμα στη μάχη για την πρωτιά στο GNTM 4. Από τα νερά της πισίνας βουτά στα βαθιά νερά του GNTM4 με το βλέμμα στο βάθρο, γιατί όπως λέει οι πρωταθλητές δεν κατεβαίνουν ποτέ σε έναν αγώνα για να χάσουν. Στα σχόλια του κόσμου και στο Instagram αλλά και στο Twitter, η Όλγα ήταν η real queen όπως της έγραφαν χαρακτηριστικά, δίνοντας στο νεαρό μοντέλο δύναμη για να συνεχίσει την πορεία της στον χώρο της μόδας.

Τι είπε για τον πρωταθλητισμό

Η Ελληνίδα κολυμβήτρια, η οποία φορά το σκουφάκι του Ολυμπιακού, δείχνει να έχει αποφασίσει να συνεχίσει να ασχολείται ενεργά με το μόντελινγκ. Κάτι που σημαίνει ότι μάλλον θα βάλει στην άκρη την ενασχόλησή της, επαγγελματικά, με την κολύμβηση. «Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω τον πρωταθλητισμό γιατί έχω χάσει ένα πάρα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα μέσα στο παιχνίδι κι επίσης επειδή θέλω να κυνηγήσω το μόντελινγκ, δεν θα έχω χρόνο να συνδυάσω και τα δυο. Οπότε βάζω το μόντελινγκ μπροστά, ίσως έτσι για τον εαυτό μου να κολυμπάω λίγο αλλά στον βαθμό του πρωταθλητισμού δεν νομίζω. Το κολύμπι θέλει πάρα πολλές θυσίες, οπότε από την στιγμή που θέλω να ακολουθήσω το μόντελινγκ τώρα, θα αφοσιωθώ εκεί», ανέφερε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις