Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM 4 – Όλγα Ντάλλα: Η αποκάλυψη on air για τη σχέση της με τον Στυλιανό Φλωρίδη
LIFESTYLE

GNTM 4 – Όλγα Ντάλλα: Η αποκάλυψη on air για τη σχέση της με τον Στυλιανό Φλωρίδη

GNTM 4 - Όλγα Ντάλλα: Ο Στυλιανός είναι ο τέλειος άνθρωπος, οπότε μόνο χαρούμενοι μπορούν να είναι για εμένα. Του είχα πει όταν αποχώρησε αν μπορεί να στείλει στον αδερφό μου και στη μαμά μου.

Η Όλγα Ντάλλα την οποία γνωρίσαμε μέσα από το GNTM 4,  ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Breakfast at star και αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Στυλιανό Φλωρίδη. Η Όλγα και ο Στυλιανός γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν μέσα στο GNTM! Η νεαρή καλλονή είπε: «Υπήρχε ένα φλερτ. Κάναμε μια καραντίνα πριν μπούμε μέσα σε ένα ξενοδοχείο. Με άκουγε που γκρίνιαζα γιατί πεινάω συνέχεια και ήρθε και μου έδωσε το ταπεράκι του χωρίς να μου πει καν το όνομά του. Είχε μπιφτεκάκι. Μου κίνησε την περιέργεια. Ο Ντίνος μου τον γνώρισε επίσημα. Κάναμε παρέα και κάναμε μετά ένα αστειάκι. Ο Στυλιανός ερχόταν και μου έδινε πεταχτά φιλάκια όταν δεν είχαμε γύρισμα για να δούμε αντιδράσεις»!

Όσον αφορά για το αν εγκρίνουν οι γονείς τη σχέση της με τον Στυλιανό, είπε: «Τι να μου πουν. Ο Στυλιανός είναι ο τέλειος άνθρωπος, οπότε μόνο χαρούμενοι μπορούν να είναι για εμένα. Του είχα πει όταν αποχώρησε αν μπορεί να στείλει στον αδερφό μου και στη μαμά μου πως είμαι καλά. Έμαθα πως τους πήρε τηλέφωνο και μιλούσαν 2-3 ώρες. Τα πεθερικά πάνε πολύ καλά. Τον εγκρίνουν, είναι πολύ χαρούμενοι. Μένω με τους γονείς μου και ήρθε και ο Στυλιανός. Ψάχνουμε σπίτι για να μείνουμε μαζί. Μένουμε όλοι μαζί μέχρι να βρούμε κάτι μόνιμο».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις