Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

15

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ιωάννα Παλιοσπύρου – Χριστούγεννα: Το υπέροχο, διαφορετικό μήνυμα στο Instagram
ΕΛΛΑΔΑ

Ιωάννα Παλιοσπύρου – Χριστούγεννα: Το υπέροχο, διαφορετικό μήνυμα στο Instagram

Ιωάννα Παλιοσπύρου - Χριστούγεννα: Μήνυμα στο Instagram με συμβολική ατάκα από το GOT. "Τι λέμε στον θεό του θανάτου";

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έζησε μία εξαιρετικά δύσκολη χρονιά το 2021. Βρήκε το θάρρος να σταθεί απέναντι στη γυναίκα που της προκάλεσε φρικτό πόνο και μεγάλο κακό στη ζωή της, μετά την επίθεση με το βιτριόλι, από την οποία κινδύνευσε και η ζωή της. Οι χειρουργικές επεμβάσεις είναι συνεχείς για την αποκατάσταση του προσώπου της, ωστόσο υπομένει τα πάντα με απόλυτη αξιοπρέπεια και ψυχική δύναμη. Παράλληλα, αποτελεί παράδειγμα προς όλους για τον τρόπο που αντιμετωπίζει την κατάσταση.

“Τι λέμε στον Θεό του θανάτου;”

Αυτά τα Χριστούγεννα είναι διαφορετικά για την Ιωάννα, η οποία αποφάσισε μαζί με τις ευχές της να στείλει το μήνυμά της προς τους διαδικτυακούς της φίλους. Στη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram στέκεται δίπλα σε μια ταμπέλα η οποία γράφει στα αγγλικά: “Τι λέμε στον Θεό του θανάτου; Όχι σήμερα” και κάνει το σήμα της νίκης με το χέρι της. Το στιγμιότυπο συνοδεύει με μερικές ευχές για τα Χριστούγεννα. “Χαρούμενα και αγαπημένα Χριστούγεννα σε όλους! Υγεία, χαμόγελα, πίστη στο Θεό και στον εαυτό μας” γράφει χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί πως η φράση είναι από τη δημοφιλή σειρά Game of Thrones, όπου ένας Ιταλός εκπαιδευτής ξιφασκίας, κάνοντας μαθήματα στην Άρια Σταρκ, της έλεγε, εξηγώντας της πως μόνο ο θάνατος είναι ανίκητος:

“Τι λέμε στον Θεό του Θανάτου; Όχι σήμερα”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις