Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

17

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φάρμα Ηλιάδη – Γρηγόρης: Η συμβουλή της Σάσας Μπάστα
LIFESTYLE

Φάρμα Ηλιάδη – Γρηγόρης: Η συμβουλή της Σάσας Μπάστα

Φάρμα Ηλιάδη - Γρηγόρης: "Δεν έχω κανένα πρόβλημα, ελεύθερη είμαι. Γενικά εμένα μου αρέσουν αυτά που έρχονται στη ζωή σου χωρίς να τα περιμένεις" είπε η Αγγελική Ηλιάδη.

Μια συζήτηση ξεκίνησε στην Φάρμα ανάμεσα στην Αγγελική Ηλιάδη και στην Σάσα Μπάστα για τα τρυφερά τετ α τετ της πρώτης με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη. Η γοητευτική τραγουδίστρια δήλωσε μεταξύ άλλων πως δεν την ενδιαφέρει καθόλου που αυτό βγήκε στις κάμερες γιατί είναι κάτι αληθινό: «Αφού με είδανε. Εντάξει δεν έγινε και κάτι, απλά ήρθε και κοιμηθήκαμε δίπλα δίπλα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα, ελεύθερη είμαι. Γενικά εμένα μου αρέσουν αυτά που έρχονται στη ζωή σου χωρίς να τα περιμένεις. Η αλήθεια είναι ότι με τον Γρηγόρη έχουμε έρθει πάρα πολύ κοντά κι είναι κάτι πολύ όμορφο κι αναπάντεχο θα έλεγα. Νιώθουμε πολύ ωραία.

«Nτροπή της»: Το ξέσπασμα της μάνας του δολοφονημένου Μπάμπη Λαζαρίδη κατά της Ηλιάδη

Είναι πάρα πολύ σημαντικό το οτιδήποτε να το ζω 100%… Αν ήμουν με έναν άνθρωπο έξω, εννοείται πως δεν θα έκανα κάτι. Η αλήθεια μου είναι αυτή, όπως με βλέπεις. Είμαι όπως με έχετε γνωρίσει κι είμαι αληθινή. Ότι γουστάρω, το κάνω. Οτιδήποτε μου δίνει χαρά, το θέλω στη ζωή μου.»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις