Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Δημήτρης Αλεξάνδρου κατηγορίες: “Να είμαστε προσεκτικοί” – Η σχετική δήλωση του Απόστολου Λύτρα
LIFESTYLE

Δημήτρης Αλεξάνδρου κατηγορίες: “Να είμαστε προσεκτικοί” – Η σχετική δήλωση του Απόστολου Λύτρα

Δημήτρης Αλεξάνδρου κατηγορίες: "Να μη σπιλώνουμε ανθρώπους χωρίς να ξέρουμε", ανέφερε ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας.

Με την εκπομπή “Στούντιο 4” της ΕΡΤ επικοινώνησε ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας και αποκάλυψε πως μίλησε με το Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος τον παρακάλεσε, κλαίγοντας, να αποκαταστήσει δημόσια το όνομά του σχετικά με υπόθεση revenge porn και βίντεο ερωτικού περιεχομένου. Συγκεκριμένα, του ζήτησε να βγει και να ξεκαθαρίσει πως η υπόθεση δεν έχει να κάνει σε καμία περίπτωση με εκείνον. “Υπάρχει μια περίπτωση που κάποιος παρουσιαστής δημοσιογράφος -δεν μου αρέσει να το λέω γιατί το θεωρώ πιο σοβαρό τη λέξη δημοσιογράφος, αλλά εν πάση περιπτώσει- ο οποίος είναι στην τηλεόραση, που είχε σχέση με μια κοπέλα και όταν χώρισαν θεώρησε σωστό να πάει να δείξει ένα βίντεο ερωτικού περιεχομένου που είχε στην κατοχή του στον επόμενο σύντροφο της συγκεκριμένης κοπέλας. Η κοπέλα του έχει κάνει αγωγή αποζημίωσης, η οποία θα εκδικαστεί μέσα στο 2022”, είπε ο Απόστολος Λύτρας.

Έπειτα, συνέχισε, λέγοντας: “Δεν μπορώ να βγω να πω ένα όνομα, δεν μου επιτρέπεται. Σε αυτές τις θέσεις μπορεί να βρεθεί ανά πάσα στιγμή ο οποιοσδήποτε. Καλό είναι να είμαστε προσεκτικοί, να μην σπιλώνουμε ανθρώπους χωρίς να ξέρουμε. Με πήρε ένας άνθρωπος, ο οποίος είναι σε μία εκπομπή, ο κύριος Αλεξάνδρου, τον οποίο δεν τον γνωρίζω και ο άνθρωπος έκλαιγε. Μου έλεγε “με φωτογραφίζουν”. Εγώ δεν τον ήξερα βέβαια τον άνθρωπο. Με παρακάλεσε και μου λέει “τουλάχιστον να βγείτε να πείτε ότι δεν είμαι εγώ”. Βλέπω ότι δημιουργούνται πάρα πολλά τέτοια θέματα χωρίς να υπάρχει λόγος”.

Δημήτρης Αλεξάνδρου: “Λίγο προσοχή – Δεν ξέρετε από πίσω τι υπάρχει”

Στην εκπομπή του Alpha “Super Κατερίνα” της περασμένης Πέμπτης 23/12, η Χρύσλα Γεωργακοπούλου παρουσίασε το ρεπορτάζ της, λέγοντας ότι ο άνθρωπος που κατηγορείται δεν είναι πανελίστας, αλλά δημοσιογράφος που μοιράζει τη ζωή του μεταξύ Ελλάδος και εξωτερικού και το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στο εξωτερικό. Μάλιστα, ο συγκεκριμένος άνθρωπος στο παρελθόν έχει υπάρξει και κεντρικός παρουσιαστής εκπομπής, ενώ η καταγγελία σε βάρος του έχει γίνει από άντρα και όχι από γυναίκα επιχειρηματία.

Με τη σειρά του, ο Ανδρέας Μικρούτσικος αναφέρθηκε σε εκείνους που φωτογράφισαν τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Τότε, το γνωστό μοντέλο είπε και ξέσπασε σε κλάματα: “Θα ήθελα να πω, γιατί όντως πέρασα πολύ δύσκολα, ότι ο καθένας μπορεί να βγει και να φωτογραφίσει τον οποιονδήποτε. Στήνεται ένα λαϊκό δικαστήριο στα social media και βγαίνει ανώνυμα και γράφει το οτιδήποτε. Μπορεί όλα αυτά, τα δημοσιεύματα, η ανακατασκευή που φτιάχνει ο καθένας, να φτάσουν στις οικογένειές μας. Λίγο προσοχή γιατί μπορεί να βαράτε έναν άνθρωπο αλλά δε ξέρετε από πίσω τι υπάρχει. Και όλα αυτά που λέτε”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις