Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

28

Σεπτεμβρίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor – Μυριέλλα Κουρεντή: Γοητεύεται από τον Κατσαούνη – Τι εξοργίζει τους Διάσημους
LIFESTYLE

Survivor – Μυριέλλα Κουρεντή: Γοητεύεται από τον Κατσαούνη – Τι εξοργίζει τους Διάσημους

Survivor - Μυριέλλα Κουρεντή: Η "Διάσημη" έρχεται πιο κοντά με τον Κατσαούνη. Η εκμυστήρευσή της στο Βαλάντη.

Η Μυριέλλα Κουρεντή έρχεται κοντά με τον Γιώργο Κατσαούνη και αυτό εξοργίζει τους Διάσημους. Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός έπιασε τον Βαλάντη και του είπε πως ο παίκτης της «μπλε» ομάδας δείχνει ένα παραπάνω ενδιαφέρον προς το πρόσωπό της και πως… γοητεύτηκε από αυτό! Ο τραγουδιστής, από τη μεριά του, εξέφρασε την άποψη πως η «σχέση» που αρχίζει να αναπτύσσεται μεταξύ τους μπορεί να γίνει επικίνδυνη για την πορεία της ομάδας του. Από εκεί και πέρα, απόψε θα παρακολουθήσουμε τον πρώτο αγώνα επάθλου φαγητού, ενώ στο φινάλε του επεισοδίου θα μάθουμε τον παίκτη που θα αποχωρήσει στην πρώτη εβδομάδα του Survivor.

Ποιοι είναι οι τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση

Στο μεταξύ το Συμβούλιο του Νησιού έγινε και τα άτομα που πρέπει να κερδίσουν την εύνοια του κοινού για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο επιλέχθηκαν: Δύο άνδρες και μία γυναίκα. Συγκεκριμένα, στο Συμβούλιο του Νησιού, οι Μαχητές είχαν ξεκάθαρη άποψη και ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν ο αδύναμος κρίκος, συγκεντρώνοντας τις περισσότερες ψήφους των συμπαικτών του. Μάλιστα, ο ίδιος είχε ζητήσει να τον ψηφίσουν, θεωρώντας πως μπορεί να αντιμετωπίσει στην ψηφοφορία του κοινού τους δύο διάσημους. Βέβαια, δεν ήταν λίγοι οι συμπαίκτες του που ισχυρίστηκαν ότι το έκαναν γιατί δεν συμφωνούν με αρκετά πράγματα που δεν κάνει για την ομάδα τους. Έτσι, οι τρεις υποψήφιοι που θα διεκδικήσουν την ψήφο του κοινού ώστε να παραμείνουν στο ριάλιτι επιβίωσης είναι ο Βαλάντης, η Ελισάβετ Σπανού και ο Σπύρος Μαρτίκας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις