Φίλιππος Φόρτωμας νέα: Στο νοσοκομείο με κορονοϊό, πώς είναι η υγεία του

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φίλιππος Φόρτωμας νέα: Στο νοσοκομείο με κορονοϊό, πώς είναι η υγεία του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Οι γιατροί έκριναν ότι ο βουλευτής της ΝΔ, Φίλιππος Φόρτωμας, που νοσεί με κορονοϊό, έπρεπε να διασωληνωθεί λόγω χαμηλού οξυγόνου.

31.12.2021 | 07:26

Βελτιωμένη φαίνεται πως είναι η κατάσταση της υγείας του βουλευτή της ΝΔ, Φίλιππου Φόρτωμα, ο οποίος νοσεί με κορονοϊό και κρίθηκε αναγκαία η νοσηλεία του. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο 40χρονος πολιτικός, που νοσηλεύεται από χθες βράδυ στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας, αποσωληνώθηκε. Την Τετάρτη οι γιατροί έκριναν απαραίτητη τη διασωλήνωσή του, λόγω χαμηλού οξυγόνου, αλλά ευτυχώς εντός 24 ωρών, ο οργανισμός του ανταποκρίθηκε ικανοποιητικά, με το οξυγόνο να επανέρχεται σε φυσιολογικά επίπεδα.

Δεν είχε προλάβει να κάνει αναμνηστική δόση

Ο “γαλάζιος” βουλευτής Κυκλάδων είχε εμβολιαστεί με AstraZeneca , αλλά δεν πρόλαβε να κάνει αναμνηστική δόση. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, “κόλλησε” σε εκδήλωση στη Χαλκίδα, στην ίδια εκδήλωση που κόλλησε και ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός. Σε ανάρτησή του ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, Γιάννης Μπούγας εξέφρασε εκ μέρους του κόμματος τις ευχές για γρήγορη ανάρρωση στον συνάδελφό τους. “Οι βουλευτές της Κ.Ο της ΝΔ ευχόμαστε στον συνάδελφο βουλευτή Κυκλάδων #Φίλιππο #Φόρτωμα, που νοσηλεύεται με κορονοϊό στη ΜΕΘ του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας γρήγορη ανάρρωση. Οι σκέψεις και οι ευχές μας τον συνοδεύουν. Τον περιμένουμε σύντομα να επιστρέψει υγιής και δυνατός κοντά μας στα κοινοβουλευτικά του καθήκοντα”, έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter.

Exit mobile version