Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

28

Ιουνίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor 2/1 trailer: Η φωτιά δυσκολεύει τους παίκτες
LIFESTYLE

Survivor 2/1 trailer: Η φωτιά δυσκολεύει τους παίκτες

Survivor 2/1 trailer: Η Ελισάβετ Σπανού αποχώρησε από τους Διάσημους αφήνοντας την ομάδα της με ένα παίκτη λιγότερο σε σχέση με τους Μαχητές

Survivor 2/1 trailer: Τι θα δούμε στο Survivor στο επεισόδιο της Κυριακής. Το reality επιβίωσης με τις μεγάλες ανατροπές! Η Ελισάβετ Σπανού αποχώρησε από τους Διάσημους αφήνοντας την ομάδα της με ένα παίκτη λιγότερο σε σχέση με τους Μαχητές, όμως και εκείνοι έχουν κάποια σοβαρά προβλήματα να λύσουν!

Όπως θα δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής στις 21.00 το άναμμα της φωτιάς δεν είναι εύκολη υπόθεση και οι Μαχητές δυσκολεύονται αρκετά με το τσακμάκι.

Η ομάδα έκανε το λάθος να αφήσει τη φωτιά να σβήσει το βράδυ και τώρα πρέπει να την ξανανάψει.

Στις πρώτες απόπειρες όμως το τσακμάκι σπάει στα χέρια της Κρυσταλλίας, οι Μαχητές παθαίνουν σοκ!

Ο Θανάσης παίρνει ό,τι έχει απομείνει από το τσακμάκι τους και πηγαίνει σε μία άκρη της παραλίας συνεχίζοντας την προσπάθεια, και με την παρέμβαση της Κρυσταλλίας η φωτιά επιστρέφει και πάλι στην παραλία των Μαχητών.

Ελισάβετ Σπανού – Survivor: Δεν περίμενα καθόλου να φύγω, ήταν πολύ ξαφνικό

Η Ελισάβετ Σπανού μίλησε στο Love it για την εμπειρία της στο Survivor και την πρόωρη αποχώρησή της. «Δεν το περίμενα καθόλου, ούτε και κανείς από τους συμπαίκτες μου. Ήταν πολύ ξαφνικό. Πίστευα ότι θα φύγει ο Σπύρος, είχε μια υπερβολική σιγουριά πως αν βγει προτεινόμενος, δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει. Δε νομίζω ότι ήταν στρατηγική. Να είχε μαζέψει 50.000 κόσμο να τον ψηφίσει; Δεν ξέρω. Ο άνθρωπος φαινόταν πως είχε μια σιγουριά, για αυτό κι αυτοπροτάθηκε» είπε η Ελισάβετ Σπανού. «Ο Βαλάντης τις πρώτες ημέρες είχε εκδηλώσει την δυσκολία που αντιμετωπίζει κι είπε μπορεί να μην αντέξει. Οπότε είπαν ας τον ψηφίσουμε.

Είναι πολύ αυθεντικός, αληθινός κι εκρηκτικός… Εκεί που τον έβλεπα να καταρρέει, μετά τη νίκη του πήρε φοβερή ψυχολογική ώθηση, ξεπέρασε τους φόβους του κι ένιωθε καλύτερα, για αυτό θεώρησα ότι έπρεπε να μείνει. Ψήφισα τον Γιωρίκα γιατί ήξερα πως δεν πρόκειται να φύγει κι είμαστε φίλοι.

Δεν μετανιώνω για ότι κάνω. Έκανα το καλό για έναν άνθρωπο που ένιωθα να έχει αδυναμία» συμπλήρωσε η Ελισάβετ Σπανού.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις