Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

12

Αυγούστου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Παύλος Χαϊκάλης – Φαίη Σκορδά: Μαίνεται η κόντρα, νέο ξέσπασμα στην Καινούργιου
LIFESTYLE

Παύλος Χαϊκάλης – Φαίη Σκορδά: Μαίνεται η κόντρα, νέο ξέσπασμα στην Καινούργιου

Παύλος Χαϊκάλης - Φαίη Σκορδά: "Εγώ λοιπόν έπρεπε να υπερασπιστώ που κυνηγιέμαι και κοροϊδεύομαι για το άντρας παλαιάς κοπής, να το αποδείξω..." είπε ο Παύλος Χαϊκάλης.

Ο Παύλος Χαϊκάλης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα και τοποθετήθηκε στην εκπομπή για την έντονο καβγά που ξέσπασε πριν από λίγο ημέρες ανάμεσα στον ίδιο και τον Γιώργο Λιάγκα με την Φαίη Σκορδά. «Εγώ λοιπόν έπρεπε να υπερασπιστώ που κυνηγιέμαι και κοροϊδεύομαι για το άντρας παλαιάς κοπής, να το αποδείξω… Σέβομαι το ότι ήταν μια γυναίκα. Επί ενάμιση μήνα διασύρομαι. Δεν πρέπει να απολογηθώ; Επί ενάμισι μήνα θίγομαι και διασύρομαι κανονικά. Όλη αυτή η γλωσσοφαγιά γιατί πάω να δουλέψω, τον Θεό σου δηλαδή. Η Φαίη γύρισε και μου έλεγε για το παλαιάς κοπής. Για αυτό το ανέβασα για να εξηγήσω κάποια πράγματα» είπε ο Παύλος Χαϊκάλης.  «Τι ασχολούμαι; Επί ενάμιση μήνα βρίζουν συνέχεια, μας γλωσσοτρώνε με την δουλειά, βρίζουν…η πασιονάρια του Me Too ξαφνικά μου κουνά το δάχτυλο» πρόσθεσε ο Παύλος Χαϊκάλης.

Γιώργος Λιάγκας: «Ο Παύλος Χαϊκάλης έχει γίνει κωμικός στη ζωή, θλίβομαι»

Η κόντρα που έχουν ο Παύλος Χαϊκάλης και ο Γιώργος Λιάγκας συνεχίζεται. Ενώ, λοιπόν, ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ο παρουσιαστής απαντούσε από το Πρωινό για τον αριθμό των θεατών της παράστασης Νικοτιτανικός. «Εμείς δεν είπαμε ποτέ ψέματα. Ψέματα είπε ο κύριος Παύλος Χαϊκάλης. Εμείς καταγράψαμε με την κάμερα έξω από το θέατρο να μην υπάρχει ούτε αυτοκίνητο στο πάρκινγκ», τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε:

«Θλίβομαι για τον Παύλο Χαϊκάλη που εξακολουθεί να λέει ψέματα. Δεν είναι ωραίο για έναν άνθρωπο σε αυτή την ηλικία και με αυτή την αξιολογότατη πορεία, είναι από τους κορυφαίους Έλληνες ηθοποιούς, δυστυχώς είναι ωραίο να είμαστε κωμικοί στο θέατρο όχι κωμικοί στη ζωή. Και έχει γίνει κωμικός στη ζωή του ο Παύλος Χαϊκάλης και αυτό είναι το λάθος του, λέγοντας ψέματα. Θλίβομαι. Είναι ψέμα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις