Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Προπονητής πυγμαχίας – Πάτρα: Προφυλακιστέος ο 47χρονος που κατήγγειλε η 14χρονη
ΕΛΛΑΔΑ

Προπονητής πυγμαχίας – Πάτρα: Προφυλακιστέος ο 47χρονος που κατήγγειλε η 14χρονη

Προπονητής πυγμαχίας - Πάτρα: «Βγήκε να με προφυλακίσουν. Με πάνε στην Ασφάλεια και μετά στη Φυλακή» έγραψε στα social media.

Μετά την διαφωνία Εισαγγελέα και Ανακριτή την περασμένη Δευτέρα, ο 47χρονος προπονητής είχε αρχικά αφεθεί ελεύθερος ενώ του είχε επιβληθεί κατ’ οίκον περιορισμός, διατάχθηκε η αφαίρεση του διαβατηρίου ή άλλων ταξιδιωτικών εγγράφων και η απαγόρευση από τη χώρα. Ωστόσο η υπόθεση παραπέμφθηκε στο συμβούλιο πλημμελειοδικών και όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, «Από την αξιολόγηση του αποδεικτικού υλικού της δικογραφίας που συγκεντρώθηκε από την αστυνομική προανάκριση ελήφθησαν καταθέσεις μαρτύρων και ενώ στις 27.12.2021, έγινε παιδοψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη της επιμελήτριας του Α’ παιδοψυχιατρικού Τμήματος του νοσοκομείου Καραμανδάνειο.

»Από αυτά τα έγγραφα σε συνδυασμό με την απολογία του κατηγορουμένου, προέκυψαν σοβαρές ενδείξεις ενοχής του για την αποδιδόμενη σε βάρος του πράξη προέκυψε ότι:(…) Στις 22 Δεκεμβρίου και ώρα 18:20, (η ανήλικη) μετέβη στην εν λόγω σχολή πυγμαχίας και τον χώρο του ισογείου αυτής όπου αρχικά έκανε προπόνηση μόνη της, ενώ ακολούθως προσήλθε και ο προπονητής της. Επισημαίνει ότι εντός του χώρου του ισογείου ευρίσκονταν δύο γυναίκες οι οποίες έκαναν γυμναστική και στις οποίες ο κατηγορούμενος ανέφερε ότι θα έπρεπε να ανέλθουν στον πρώτο όροφο του γυμναστηρίου. Αρχικά ο εν λόγω προπονητής την προπονούσε χωρίς να την ακουμπήσει, όμως στη συνέχεια άρχισε να την πλησιάζει και να την ακουμπάει.

Όσα κατέθεσε η 14χρονη

Ειδικότερα η 14χρονη κατέθεσε επί λέξει: «Με όλο το σώμα αλλά κυρίως από τη μέση και κάτω και όλο και περισσότερη ώρα, αλλά εγώ δεν του είπα τίποτα γιατί δεν ήξερα τι να κάνω εκείνη την ώρα» επισημαίνοντας ότι την ακουμπούσε σε όλες τις περιοχές του σώματος της». Μετά την απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών άμεσα μετέβησαν στο σπίτι του αστυνομικοί οι οποίοι και τον μετέφεραν στα γραφεία της Ασφάλειας. Ο 47χρονος επιμένει στην αθωότητά του ενώ μετά την απόφαση της προφυλάκισής του κάλεσε μέσω Facebook τους φίλους του να παραβρεθούν στην αστυνομική διεύθυνση όπου μεταφέρθηκε.

«Βγήκε να με προφυλακίσουν. Με πάνε στην Ασφάλεια και μετά στη Φυλακή» έγραψε στα social media. Από την πλευρά της η δικηγόρος της οικογένειας της 14χρονης αθλήτριας μίλησε για δικαίωση. «Από την πρώτη στιγμή τα γρήγορα αντανακλαστικά της οικογένειας της ανήλικης οδήγησαν στην καταγγελία αυτής της υπόθεσης και στην άμεση σύλληψη του καθηγητή πυγμαχίας. Δώσαμε αγώνα μαζί με τους συνεργάτες μου προκειμένου να εισφέρουμε στοιχεία στη Δικαιοσύνη για να οδηγηθεί σε μια δίκαιη κρίση» ανέφερε σε δήλωσή της η δικηγόρος της 14χροννης, Γιάννα Παναγοπούλου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις