Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Τρίσταν Τόμσον – Κλόε Καρντάσιαν: Έχει κι άλλο παιδί, το τεστ DNA
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τρίσταν Τόμσον – Κλόε Καρντάσιαν: Έχει κι άλλο παιδί, το τεστ DNA

Τρίσταν Τόμσον - Κλόε Καρντάσιαν: Ο 30χρονος Tristan Thompson επιβεβαίωσε τελικά πως το αγοράκι που κυοφορούσε η Maralee Nichols, ύστερα από τεστ DNA αποδείχτηκε πως είναι δικό του παιδί. 

Με δύο stories στο Instagram, ο Tristan Thompson αποκάλυψε τα αποτελέσματα του τεστ DNA που έκανε o γιος του, καρπός της σχέσης του με την Maralee Nichols. Ο 30χρονος Tristan Thompson επιβεβαίωσε τελικά πως το αγοράκι που κυοφορούσε η Maralee Nichols, ύστερα από τεστ DNA αποδείχτηκε πως είναι δικό του παιδί. Με δύο stories στο Instagram, ο παίκτης του NBA και πατέρας της κόρης της 37χρονης Khloe Kardashian, παραδέχτηκε πως είναι πατέρας ενός ακόμα παιδιού ενώ ζήτησε δημόσια συγνώμη από την Khloe.«Σήμερα, το τεστ DNA αποκάλυψε πως έχω αποκτήσει ένα παιδί με την Maralee Nichols. Παίρνω την πλήρη ευθύνη για τις πράξεις μου.

Τώρα που η πατρότητα έχει πιστοποιηθεί, θα μεγαλώσω με αγάπη τον γιο μου. Ζητώ συγνώμη από καρδιά σε όποιον πλήγωσα ή απογοήτευσα σε όλο αυτό, τόσο δημόσια όσο και ιδιωτικά», τόνισε ο Tristan επιβεβαιώνοντας τη σχέση με την 31χρονη Nichols την οποία αρνήθηκα πεισματικά και συνέχιζε ζητώντας συγνώμη από την Khloe. «Khloé, δεν σου αξίζει αυτό, δεν σου αξίζει η ταπείνωση και ο πόνος που σου έχω προκαλέσει, δεν σου αξίζει ο τρόπος που σου φέρθηκα. Τρέφω μεγάλο σεβασμό για σένα και σε αγαπώ, ανεξάρτητα από το τι μπορεί να πιστεύεις», τόνισε ο μπασκετμπολίστας.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Khloé Kardashian (@khloekardashian)

To παρασκήνιο της δικαστικής διαμάχης ανάμεσα σε Tristan και Nichols

Η personal trainer, Maralee Nichols, η οποία έχει ανοίξει δικαστική διαμάχη με τον Tristan Thompson, έφερε στον κόσμο το μωρό της την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου. Η Νichols είχε δηλώσει πως η σύντομη σχέση της με τον μπασκετμπολίστα είχε ως συνέπεια την εγκυμοσύνη της.

Ο Thompson και η 31χρονη Nichols είχαν περάσει χρόνο μαζί κατά τη διάρκεια του εορτασμού των 30ων γενεθλίων του μπασκεμπολίστα τον Μάρτιο. Εκείνη την εποχή, ο αθλητής έβγαινε ακόμα με την Khloé Kardashian, με την οποία έχουν αποκτήσει μια 3χρονη κόρη, την True Thompson. Στα δικαστικά έγγραφα που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, ο μπασκετμπολίστας παραδέχεται ότι έκανε σεξ με την γυμνάστρια πολλές φορές. Αρχικά διέταξε γενετικό έλεγχο (test DNA) τον Ιούλιο πριν καταθέσει μια τροποποιημένη αίτηση σε δικαστήριο του Τέξας τον περασμένο μήνα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις