Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Κλόε Καρντάσιαν – Τόμπσον: Ο άσος του NBA δεν κατάφερε να κουκουλώσει την απιστία του
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κλόε Καρντάσιαν – Τόμπσον: Ο άσος του NBA δεν κατάφερε να κουκουλώσει την απιστία του

Κλόε Καρντάσιαν - Τόμπσον: Ενώ ήταν με την Κλόε Καρντάσιαν, άφησε έγκυο την 31χρονη πέρσοναλ τρέινερ

Ο νέος χρόνος βρήκε τον Τρίσταν Τόμπσον με ένα τρίτο παιδί. Όσο κι αν προσπαθούσε να «κουκουλώσει» το σκάνδαλο που τον ήθελε να έχει αφήσει έγκυο την 31χρονη πέρσοναλ τρέινερ, Μάραλι Νίκολς, ο πρώην σύντροφος της Κλόε Καρντάσιαν, με την οποία έχει αποκτήσει τη μικρή Τρου, αποδείχτηκε πως είναι όντως, ο πατέρας του παιδιού της. Ενώ αρχικά, ο σταρ του NBA αρνούνταν την παραμικρή σχέση με τη γυναίκα, το τεστ DNA, στο οποίο υποβλήθηκε, απέδειξε το αντίθετο. Αφού λοιπόν, η 31χρονη μήνυσε τον μπασκετμπολίστα που αρνούνταν να αναγνωρίσει το βρέφος, το δικαστήριο αποφάσισε να γίνει τεστ πατρότητας. Το αποτέλεσμα έδειξε πως η εντυπωσιακή γυναίκα δεν έλεγε τελικά, ψέματα. Αναγκαστικά, λοιπόν, μετά από αυτή την αποκάλυψη, ο Τρίσταν Τόμπσον αναγνώρισε το παιδί και τοποθετήθηκε σχετικά με δύο stories στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maralee 🦋 (@maraleenichols)

Στην πρώτη του ανάρτηση, απευθυνόμενος πιθανότατα στη Μάραλι Νίκολς, έγραψε,

«Σήμερα, τα αποτελέσματα του τεστ πατρότητας έδειξαν πως είμαι ο πατέρας του παιδιού της Μάραλι Νίκολς. Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη των πράξεών μου. Τώρα που αποδείχθηκε η πατρότητα, ανυπομονώ να μεγαλώσουμε τον γιο μας, φιλικά. Ζητώ ειλικρινή συγγνώμη σε όσους πλήγωσα ή απογοήτευσα με αυτή την ταλαιπωρία, τόσο δημόσια όσο και ιδιωτικά».

Στη συνέχεια, θέλησε να ζητήσει και δημόσια συγγνώμη στην Κλόε Καρντάσιαν για τον πόνο και την ταπείνωση που προκάλεσε. «Κλόε, δεν αξίζεις τον πόνο και την ταπείνωση που σου προκάλεσα. Δε σου αξίζει ο τρόπος που σου συμπεριφέρθηκα όλα αυτά τα χρόνια. Οι πράξεις μου σίγουρα δεν ανταποκρίνονται στον τρόπο, με τον οποίο σε αντιμετωπίζω. Σε σέβομαι και σε αγαπώ απεριόριστα, ανεξάρτητα από το τι πιστεύεις. Και πάλι, λυπάμαι τόσο πολύ», έγραψε ο μπασκετμπολίστας.

H σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι

Οι δυο τους έχουν χωρίσει πολλές φορές, με υπαίτιο τις περισσότερες φορές τον μπασκετμπολίστα, που είναι πλέον γνωστός για τις απιστίες του. Η πρώτη «ρωγμή» στη σχέση τους εμφανίστηκε τον Φεβρουάριο του 2019, όταν εκείνος απάτησε την Κλόε Καρντάσιαν με την πρώην κολλητή της Κάιλι Τζένερ, Τζόρντιν Γουντς. Παρά τις ευκαιρίες που του έχει δώσει τόσα χρόνια η σταρ, ο ίδιος δε φαίνεται να ενδιαφέρεται για να σώσει τον γάμο τους.

Πριν μερικές ημέρες κι ενώ τα αποτελέσματα του τεστ πατρότητας δεν είχαν βγει ακόμα, η Κλόε Καρντάσιαν είχε γράψει σε ανάρτησή της στο Instagram σχετικά με τον Τρίσταν Τόμπσον: «Θα υπάρξουν πολύ οδυνηρές στιγμές στη ζωή σας, που θα αλλάξουν ολόκληρο τον κόσμο σας μέσα σε λίγα λεπτά. Αυτές οι στιγμές θα σας στεναχωρήσουν. Θα σας κάνουν, όμως, πιο δυνατούς, πιο έξυπνους και πιο ευγενικούς. Προσέξτε μόνο μην γίνετε κάποιος που δεν είστε εσείς. Ουρλιάξτε, αν το έχετε ανάγκη. Έπειτα, βάλτε τις σκέψεις σας σε τάξη και συνεχίστε τη ζωή σας».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις