Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

17

Σεπτεμβρίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 16χρονος Άρτα – υγεία: Ανήμερα της γιορτής του βγαίνει από τη ΜΕΘ ο Γιάννης
ΕΛΛΑΔΑ

16χρονος Άρτα – υγεία: Ανήμερα της γιορτής του βγαίνει από τη ΜΕΘ ο Γιάννης

16χρονος Άρτα - υγεία: Το χρονικό της τραγωδίας

Ανήμερα της γιορτής του ο 16χρονος Γιάννης από την Άρτα, κέρδισε τη μάχη για τη ζωή. Ο 16χρονος, που κατά λάθος τραυμάτισε θανάσιμα τον θείο του στο κυνήγι και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε στο στήθος, εντός της ημέρας αναμένεται να βγει από την εντατική. Σύμφωνα με τους γιατρούς που τον παρακολουθούν, η πορεία της υγείας του είναι πολύ καλή. Θα μεταφερθεί σε απλό θάλαμο της χειρουργικής κλινικής του Γ.Ν. Άρτας για νοσηλεία. Eντός της ημέρας η μητέρα του 16χρόνου, που βρίσκεται στην μαιευτική κλινική, θα φέρει στον κόσμο το νέο μέλος της οικογένειας.

Το χρονικό της τραγωδίας

Ήταν 17:30 το απόγευμα της περασμένης Κυριακής. Οκτώ άνδρες είχαν στήσει καρτέρι και με τα όπλα τους “γεμάτα” περίμεναν να χτυπήσουν το θήραμά τους. Ο 33χρονος θείος του 16χρονου κινήθηκε από τη θέση που ήταν κρυμμένος. Ο 16χρονος ανιψιός του πίστεψε ότι από το σημείο περνούσε αγριογούρουνο. Σημάδεψε με το όπλο του και χτύπησε τον θείο του, ο οποίος έπεσε νεκρός. Μην μπορώντας να πιστέψει το νεαρό αγόρι τι είχε συμβεί, φώναξε “τον σκότωσα” και, πριν προλάβει κάποιος από την υπόλοιπη ομάδα να αντιδράσει, έστρεψε την καραμπίνα προς τον εαυτό του και αυτοπυροβολήθηκε.

Οι χειρουργοί αφαίρεσαν από τον 16χρονο το 1/3 του ενός πνεύμονα, ενώ τα σκάγια τον βρήκαν μόλις 2,3 χιλιοστά από την καρδιά. Οι γονείς και οι συγγενείς του 16χρονου προσπαθούν να συνέλθουν από το σοκ που έχουν υποστεί μετά το τραγικό περιστατικό που χτύπησε την οικογένεια και με αγωνία περιμένουν να γυρίσει υγιής στο σπίτι ο Γιάννης τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις