Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια και εγκυμοσύνη 2022: Ποιοι θα βιώσουν την ευλογία, σύμφωνα με τα άστρα
PLUS

Ζώδια και εγκυμοσύνη 2022: Ποιοι θα βιώσουν την ευλογία, σύμφωνα με τα άστρα

Ζώδια και εγκυμοσύνη 2022: Ποια είναι; Διάβασε παρακάτω και αν βρίσκεσαι μέσα σε αυτά, με το καλό!

Τα παιδιά είναι ευλογία και αν είσαι σε φάση για να δημιουργήσεις ή να μεγαλώσεις την οικογένειά σου, ίσως το 2022 να είναι η χρονιά σου… αν βέβαια ανήκεις στα 3 τυχερά ζώδια.

Ποια είναι; Διάβασε παρακάτω και αν βρίσκεσαι μέσα σε αυτά, με το καλό!

Σκορπιός

Αγαπημένε Σκορπιέ, το 2022 θα σε βρει με ένα μέλος περισσότερο στην οικογένειά σου. Ο Δίας μόλις περάσει στους Ιχθύες θα φροντίσει να αποκτήσεις ένα παιδάκι, εάν και εφόσον το επιθυμείς. Βέβαια, αν μια εγκυμοσύνη δεν είναι στα άμεσα σχέδιά σου μην εκπλαγείς αν σε βρει στα ξαφνικά.

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, το 2022 σου φυλάει και εσένα έναν καρπό κοιλίας. Πληροίς αστρολογικά, όλες τις προδιαγραφές για να σε επισκεφτεί ο πελαργός αυτό το έτος. Και αυτό γιατί ο Δίας θα περάσει θα περάσει από τον Ιχθύ που για σένα είναι ο τέταρτος οίκος σου, και μετά θα περάσει δις από τον Κριό και θα παραμείνει εκεί για ένα χρόνο.

Παρθένος

Για σένα Παρθένε μου δεν υπάρχει αμφιβολία πως θα έρθει ο πελαργός, μιας και η Αφροδίτη θα μείνει στον Αιγόκερω για μεγάλο διάστημα μέσα στο τρέχον έτος,  κάτι που είναι καλός οιωνός για τον πέμπτο οίκο που σχετίζεται με την οικογένεια, το σπίτι και κατ’ επέκταση τα παιδιά!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις